Poupata
-
milankucera9
Re: Poupata
Ano,ty nízké teploty jsou nutné. Já je měl loni také celé léto venku dokud nepřišly mrazy. Tak se ukázaly 2 nové výhony. Při přesazování jsem tam našel spoustu nových výhonů,ale nechce se jim na světlo Boží i když je mám také v žardiniéře. Tak ještě je hodím na podlahu na výdech ze sklepa a uvidím. Děkuji za rady.
Zdtavim. Mne sa podarilo dosiahnut kvitnutie po 10 rokoch.Ma rad chlad, ale paradoxne vykvitol na parapete pri 15C.
-
milankucera9
Super. Je to nádherná kytka a kříženci s ní jsou perfektní. Ať se daří.
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
Jo to křížení mám Paph.WossnerChinaMoon (hangianum x armeniacum) od 2013 a nic.milankucera9 píše: kříženci s ní jsou perfektní.
RastoB Hezká!
-
Safiricon
- Kontaktovat uživatele:
Cymbidium - zakoupeno před dvěma lety, když po uzavření marketů kvůli Covidu znovu otevřeli, bylo chudák ve výprodeji..
Letos přesazené a pořád venku..tak jsem zvědav..má pět květních stvolů..
Letos přesazené a pořád venku..tak jsem zvědav..má pět květních stvolů..
Tak letos se nejvíce zbláznila Vanilka. Už má nasazeno 7 květných stvolů kde na jednom bývá 10-20 květů. Ještě jsem ji neprolezl celou, takže toho může být víc ale nafotit se všechny nedají tak alespoň čtyři. Už je to pořádný obr, který za rok narostl u dvou výhonů každý o 6 metrů. Ani Angraecum se nedá zahanbit.
LuxusMíra píše:Tak letos se nejvíce zbláznila Vanilka. Už má nasazeno 7 květných stvolů kde na jednom bývá 10-20 květů. Ještě jsem ji neprolezl celou, takže toho může být víc ale nafotit se všechny nedají tak alespoň čtyři. Už je to pořádný obr, který za rok narostl u dvou výhonů každý o 6 metrů. Ani Angraecum se nedá zahanbit.