Paphiopedilum armeniacum
Re: Paph.armeniacum
Rostliny vypadají dost dehydratované. Pokud mají v pořádku kořeny, tak jsou málo zalévány. V každém případě bych květy z takhle oslabených rostlin raději odstranil, i když po takové době už brzy uvadnou samy.
Dobrá, tak jsem tedy podle rad zkušených květy utrhl a rozšlapal
- Stejně byly už okoukané.
K.
K.
Je "čistý" a moc pěkný. Jeho kultura ale není snadná, tak přeji hodně úspěchů 
radzak píše:Je "čistý" a moc pěkný. Jeho kultura ale není snadná, tak přeji hodně úspěchů
Děkuji, to jsem chtěla slyšet
- kajmii
- Kontaktovat uživatele:
Re: Paphiopedilum armeniacum
HAKI píše:marťan píše:Tak jsem to cvaknul-to moje druryi je zatím fakt nuda
To určitě není vypadá pěkně.Možná ho dám na plocho spíš. Dík .
armeniacum-ty bláho co to dělá neřádnemám tento druh přeloženej z angličtiny tak asi to má takto dělat.No to jde na mě trochu srach protože si kupuju křížení hangianum x armeniacum jestli to bude taky takovej lezec.No vidíš pro mě poučení víc než kdybys dal květy.
Podle netu jsem dala armeniacum do košíčku a leze mi kliďo spodem a bokama, asi je to vhodnější než květináč....
kajmii píše:HAKI píše:marťan píše:Tak jsem to cvaknul-to moje druryi je zatím fakt nuda
To určitě není vypadá pěkně.Možná ho dám na plocho spíš. Dík .
armeniacum-ty bláho co to dělá neřádnemám tento druh přeloženej z angličtiny tak asi to má takto dělat.No to jde na mě trochu srach protože si kupuju křížení hangianum x armeniacum jestli to bude taky takovej lezec.No vidíš pro mě poučení víc než kdybys dal květy.
Podle netu jsem dala armeniacum do košíčku a leze mi kliďo spodem a bokama, asi je to vhodnější než květináč....
Takhle se bude se špatně přesazovat. Rhizom si cestu ke světlu najde a nakonec vyleze na povrchu. Z toho důvodu nedoporučuji ani průsvitné květináče, protože může začít dělat nové listy i na dně.
- kajmii
- Kontaktovat uživatele:
Jo to mě nenapadlo, že budou problémy s přesazováním
. Košíček půjde rozstříhat a snad ho z toho časem nějak vydoluju, v brzký době to nebude. To je taky dobrej postřeh s tím průhledným květináčem, to je taky dobrá rada 
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
kajmii píše:Podle netu jsem dala armeniacum do košíčku a leze mi kliďo spodem a bokama, asi je to vhodnější než květináč....
No a honem sem z fotkou