Odontoglossum fotky
Re: Odontoglossum fotky
Evo, gratuluju, jsou překrásný a já můžu jen doufat, že jednou až bude skleník, tak si je budu moct pořídit. Teď bych je akorát trápila. Budu se na něj muset přijet podívat.
Júú,ten je krásný!Blahopřeju
Taky se chystáme. 
hanka2 píše:Júú,ten je krásný!BlahopřejuTaky se chystáme.
Hanko, já už mám taky květní stvol,ale o víkendu půjde do teplejšího skleníku k pelargoniím, tak pak dám fotku, pevně doufám,že ho neulomím jako loni....Věra
Tak to bude překvápko,těším se.Já zas doufám,že si na něj nenaliju vodu jako obyčejně.. 
Tak je to květní stvol,já myslím že je...Věra
Tak nám to pěkně nakvétá,
Tohle Odontoglossum kegeljanii mi udělalo opravdu radost. Má obrovské květenství (a to jsem mu vzhledem k prvnímu kvetení raději druhý stvol odstřihl) s květy velkými maximálně 6,5 x 8 cm a rostlinka je přitom poměrně malá. I barevně je celkem povedené. Tento druh roste v jihoamerických Andách kolem výšky 2500m.
radzak píše:Tak nám to pěkně nakvétá,Tohle Odontoglossum kegeljanii mi udělalo opravdu radost. Má obrovské květenství (a to jsem mu vzhledem k prvnímu kvetení raději druhý stvol odstřihl) s květy velkými maximálně 6,5 x 8 cm a rostlinka je přitom poměrně malá. I barevně je celkem povedené. Tento druh roste v jihoamerických Andách kolem výšky 2500m.
Je nádherné a jak to krásně vypadá s tou Thilandsií
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
Radku gratuluji, tak tohle jsem bhužel zahubila. Zřejmě jsem měla moc přikrytý krček mechem, protože mi právě tam uhnilo. A že to byl fofr. Do pěti dnů zašlo celé
příští rok ho zkusím znovu.
radzak píše:Tak nám to pěkně nakvétá,Tohle Odontoglossum kegeljanii mi udělalo opravdu radost. Má obrovské květenství (a to jsem mu vzhledem k prvnímu kvetení raději druhý stvol odstřihl) s květy velkými maximálně 6,5 x 8 cm a rostlinka je přitom poměrně malá. I barevně je celkem povedené. Tento druh roste v jihoamerických Andách kolem výšky 2500m.
Radku, opět pěkný kousek. Já jsem měla smůlu některé orchideje se mi ve skleníku uvařili, nemám tam nic na regulaci větrání a babička mi jej zapoměla otevřít, dnes jsem měla takový malý pohřeb....Věra