Dendrobium pierardii a D.anosmum
Re: Dendrobium pierardii a D.anosmum
Tak Dendrobium anosmum začalo nakvétat. Musím říci že předčilo všechna má očekávání a jsem vděčný Vizirovi že díky jeho příspěvku upoutalo mou pozornost. Má obrovské květy! 10cm to jsem fakt nečekal. Je to Dendro s největšími květy jaké mám. Navíc silně voní celý den. Něco jako šeřík, bonpary ap. Na žebříčku Dendrobií se u mne vyšplhalo na jednu z nejvyšších příček. Již se těším až se rozroste a květů bude více.
D.anosmum pěkné.Ta podložka to je osika?
Je na korku a okolo je nalepena trocha mechu ze zahrady z trávníku.
Kvet je ozaj nádherný! A vôňa k tomu bonus.
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
vizir píše:Víte, když zvládne více než 120 orchidejí od koupelny až po ložnici ( mezi nimi např. Schomburgkia superbiens na bezovém klacku ), šanci bych jí dal.
Tohle mě zaujalo můžu poprosit jak prosperuje Schomburgkia superbiens na bezovém klacku asi ji takhle moc lidí nepěstuje.
Chci se zeptat, potřebuje chladněji? Mám ho v 15 st, susim ho a zatím náznak poupat
Dekuji
Dekuji
Věra píše:Chci se zeptat, potřebuje chladněji? Mám ho v 15 st, susim ho a zatím náznak poupat
Dekuji
No já ho mám zhruba taky tak. Přes den 22-23, důležíté je, aby rozdíl den-noc byl alespoň 7-8 stupňů. U mne po poupatech ani stopy. Očekávám to nejdříve v květnu.