Prodej...

Nabízíte nebo sháníte nějaké orchideje, knihy, vitríny, substráty ...?
Odpovědět
raduzka

Re: Prodej...

Příspěvek od raduzka »

to ano, srpen v nedohlednu :) já se i ptala, zda-li je možné, že bych přijela dřív( objednávala i sestra a kamarád) , pokud tedy nebydlí sakra daleko, ale odpovědi jsem se nedočkala, tak uvidíme...však ono to uteče ;)
pavelheger
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavelheger »

Raduzko, věř, že pro Tebe to sakra daleko je. Ještě kus za Brnem ;)
Hezký den
Pavel
raduzka

Příspěvek od raduzka »

tak to je daleko :) děkuji za odpověď
EvaJ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od EvaJ »

Přiznávám, některá dendrobia jsem Vám "vyčoudila" asi já :lol: :lol:
olaw
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od olaw »

A to jsem psal taky hned ten den. No je to tady jak u supů v Africe :lol: :lol: :lol: Jen se někdo objeví, tak se to tady slétne..... Najednu stranu pán kvůli zdraví opouští orchideje a přechází na čtení emailů :lol: :lol: :lol:
raduzka

Příspěvek od raduzka »

já se dodatečně ptala na dendrobium harveyanum, já si totiž objednala vše doběla :) tak aby byla i jiná barvička ;)
raduzka

Příspěvek od raduzka »

a pokud to ještě každý přepošle známému, tak není čemu se divit ;) ale i tak jsem uspěla, nezbyla jen jedna..ale i tak nezávidím - po tolika letech se s nimi rozloučit - péče, radost a to vše kolem toho a teď to roztřídit, pobalit, poslat ....to bude bolet srdíčko
olaw
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od olaw »

A proto je dobré od mala k tomu vést děti a vnoučata, aby v době, kdy se o to člověk nemohl starat sám, bude mít u sebe stále někoho, kdo mu rád pomůže. Tak, jako vedl mě děda k bonsajím a mohl mě ve stáří už pouze pohlavkovat, co dělám špatně a co ne.
miro
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od miro »

JA TAKY POPROSIL O SEZNAM HNED JAK TO PAN NAPSAL,OBRATEM JSEM OBJEDNAL A PAN MI ROSTLINY POTVRDIL. TAKY MI NAPSAL ZE MU CHODI KVANTA EMAILU A ROSTLINY UZ JSOU ROZEBRANE.
ivag
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ivag »

raduzka píše:a pokud to ještě každý přepošle známému, tak není čemu se divit ;) ale i tak jsem uspěla, nezbyla jen jedna..ale i tak nezávidím - po tolika letech se s nimi rozloučit - péče, radost a to vše kolem toho a teď to roztřídit, pobalit, poslat ....to bude bolet srdíčko

raduzko, to určitě bolet bude, ale zdraví je opravdu přednější a důležité je - věnovat je těm správným lidem, kteří si rostlinek váží a dovedou se o ně starat dobře a hlavně vážit si jich a to je opravdu moc těžké...
Odpovědět