Prodej...
Re: Prodej...
to ano, srpen v nedohlednu
já se i ptala, zda-li je možné, že bych přijela dřív( objednávala i sestra a kamarád) , pokud tedy nebydlí sakra daleko, ale odpovědi jsem se nedočkala, tak uvidíme...však ono to uteče 
-
pavelheger
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Raduzko, věř, že pro Tebe to sakra daleko je. Ještě kus za Brnem
Hezký den
Pavel
Hezký den
Pavel
tak to je daleko
děkuji za odpověď
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
Přiznávám, některá dendrobia jsem Vám "vyčoudila" asi já

A to jsem psal taky hned ten den. No je to tady jak u supů v Africe
Jen se někdo objeví, tak se to tady slétne..... Najednu stranu pán kvůli zdraví opouští orchideje a přechází na čtení emailů

já se dodatečně ptala na dendrobium harveyanum, já si totiž objednala vše doběla
tak aby byla i jiná barvička 
a pokud to ještě každý přepošle známému, tak není čemu se divit
ale i tak jsem uspěla, nezbyla jen jedna..ale i tak nezávidím - po tolika letech se s nimi rozloučit - péče, radost a to vše kolem toho a teď to roztřídit, pobalit, poslat ....to bude bolet srdíčko
A proto je dobré od mala k tomu vést děti a vnoučata, aby v době, kdy se o to člověk nemohl starat sám, bude mít u sebe stále někoho, kdo mu rád pomůže. Tak, jako vedl mě děda k bonsajím a mohl mě ve stáří už pouze pohlavkovat, co dělám špatně a co ne.
- miro
- Kontaktovat uživatele:
JA TAKY POPROSIL O SEZNAM HNED JAK TO PAN NAPSAL,OBRATEM JSEM OBJEDNAL A PAN MI ROSTLINY POTVRDIL. TAKY MI NAPSAL ZE MU CHODI KVANTA EMAILU A ROSTLINY UZ JSOU ROZEBRANE.
Pekny den.
http://luludi.rajce.idnes.cz/
http://luludi.rajce.idnes.cz/
raduzka píše:a pokud to ještě každý přepošle známému, tak není čemu se divitale i tak jsem uspěla, nezbyla jen jedna..ale i tak nezávidím - po tolika letech se s nimi rozloučit - péče, radost a to vše kolem toho a teď to roztřídit, pobalit, poslat ....to bude bolet srdíčko
raduzko, to určitě bolet bude, ale zdraví je opravdu přednější a důležité je - věnovat je těm správným lidem, kteří si rostlinek váží a dovedou se o ně starat dobře a hlavně vážit si jich a to je opravdu moc těžké...