Zkušenosti s prodejci orchidejí
Re: Zkušenosti s prodejci orchidejí
Taky bych si tak představovala směs..no ale když započítám poštovné..
zkusím se poptat v zahradnictví
Dobrý den,
tak z fotky se dá něco vykoukat jak vidno
. Piniovku prodávají taky v Hornbachu 40l pyte za 289Kč, ale mám to z ruky.
V nejbližším zahradnictví mi nabízeli objednat piniovku za 500Kč. Objednávka z Rašeliny byla výsledek propoču cen benzínu při dovozu balíku z Horbachu a časové tísně, manžel se tam chystal až za měsíc a já potřebovala nutně přesadit několik kytet.
Protože kytky moc nedělím je té kůry potřeba dost. Přeji pěkný den. Zkuste tu Terrakorunu- paní Věra prý přeposílá jejich balíky, to je skvělá zpráva kytky mají pěkné a ten substrát by stál za zkoušku
tak z fotky se dá něco vykoukat jak vidno
V nejbližším zahradnictví mi nabízeli objednat piniovku za 500Kč. Objednávka z Rašeliny byla výsledek propoču cen benzínu při dovozu balíku z Horbachu a časové tísně, manžel se tam chystal až za měsíc a já potřebovala nutně přesadit několik kytet.
Protože kytky moc nedělím je té kůry potřeba dost. Přeji pěkný den. Zkuste tu Terrakorunu- paní Věra prý přeposílá jejich balíky, to je skvělá zpráva kytky mají pěkné a ten substrát by stál za zkoušku
Mencelu díky moc , kůra vypadá dobře 
Terra koruna mně mile překvapila,no taky díky paní Věře,která se ujala mojí objednávky,ale myslíte,že mají substráty,nebo kůru?
Terrakoruna prý substráty má, psala mi to do SZ paní Věra. Zkuste se jí poptat co a jak.
Na webovkách Terrakoruny mrtvo- objednávky asi přes paní Věru....
Na webovkách Terrakoruny mrtvo- objednávky asi přes paní Věru....
Tak s panem Kacerovským už komunikujeme
tak za samé radosti jsem si ještě objednala dvě orchideje
jsem zkrátka nenapravitelná...

Já čekám na komunikaci s Lukscheiterem už několik dní a pořád nic. 
eleonen píše:Já čekám na komunikaci s Lukscheiterem už několik dní a pořád nic.
Zkuste poslat znovu nebo zavolat.... stát se může cokoliv.... taky se kolikrát divím, že mi někdo neodpovídá - a pak kouknu a mám už odpověď dávno - ale spadla mi do spamu....
- miro
- Kontaktovat uživatele:
Taky bych rrad věděl co je s Luisem,nekomunikuje už celkem dlouho.
Pekny den.
http://luludi.rajce.idnes.cz/
http://luludi.rajce.idnes.cz/
Lukscheiter komunikuje opozdene. Bud po tyzdni sa ozval alebo po dvoch dňoch. Dosť často ho otravujem. Skúste ešte raz napísať.