Hnojenie
- Mila.J
- Kontaktovat uživatele:
Re: Hnojenie
Ale jóó, mé rostliny si na slepičácích libují.
Na výstavě v Lysé mi jedna paní básnila o výluhu z banánových slupek, máte s tím někdo zkušenosti a názory....
Díky Věra
Díky Věra
- Paphio
- Kontaktovat uživatele:
Mila.J píše:Ale jóó, mé rostliny si na slepičácích libují.
Od podzimka s nimi přesto brzděte, jinak budete mít kromě orchidejí i sbírku patogenních hub a bakterí.
Ahoj Věrko,už ti na tvůj dotaz jednou odpověděla Pafka,když ses na to ptala tady viewtopic.php?f=16&t=222&st=0&sk=t&sd=a&start=20
Teda pardon na straně 4.
Teda pardon na straně 4.
hanka2 píše:Ahoj Věrko,už ti na tvůj dotaz jednou odpověděla Pafka,když ses na to ptala tady viewtopic.php?f=16&t=222&st=0&sk=t&sd=a&start=20
Teda pardon na straně 4.
Pročetla jsem to,ale nic mě nezaujalo, tak je po slupkách,ale banán byl dobrý...
nina píše::) taky jsem četla, že je dobré dát slupky od banánů pod sazenice rajčat, udělala jsem to, ale že by nšjak zvlášť rostly se říct nedá.
Nino, už se klube květ...jinak Vláďa má výstavu orchidejí od 24.11-28.11.
v Chocni v Panské zahradě.....na 100% jedu..Věra
- Mila.J
- Kontaktovat uživatele:
To je možné. Moc vysokou koncentraci stejně nepoužívám, tím méně přes zimu. Hlavní důvod je nesnadnost přesného složení. Mohu jen odhadovat podle všech těch tabulek. Hlavní podíl živin raději užívám anorganických.
Paphio píše:Mila.J píše:Ale jóó, mé rostliny si na slepičácích libují.
Od podzimka s nimi přesto brzděte, jinak budete mít kromě orchidejí i sbírku patogenních hub a bakterí.
Takhle vypadá orchidej zalévaná vodovodní vodou tvrdosti 8 stupňů- /asi 250 MS/, hnojená kristalonem, na list Altronem silver v substrátu Floria, západní okno, občas proleju destilkou z odvlhčovače. Kvete neustále 2 - 3 výhony.
- Paphio
- Kontaktovat uživatele:
Pavel63 píše:Takhle vypadá orchidej zalévaná vodovodní vodou tvrdosti 8 stupňů- /asi 250 MS/, hnojená kristalonem, na list Altronem silver v substrátu Floria, západní okno, občas proleju destilkou z odvlhčovače. Kvete neustále 2 - 3 výhony.
Možná je jí moc teplo, proto ty harmoniky na listech.