Lepanthes calodictyon
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
Re: Lepanthes calodictyon
Na tento Lepanthes moc nekoukám .Ale když se člověk podívá líp -nestačí se divit.Má 6 nových lístečků -přirůstají.Chtěla jsem ji rozdělit a dát na jiné místo ale nějak si netroufám .
- drroman
- Kontaktovat uživatele:
Moc hezká rostlina.Já zas uvažoval jak oddělit kousek z chomáčku Pleurothallis sonderiana(http://drroman2.galerie.cz/5492467-2011#81043140),je to strašně jemná a malá rostlinka a nakonec jsem zkusmo oddělil 3 lístečky a včera jsem je věnoval synátorovi,už roste nový lísteček.
HAKI píše:Na tento Lepanthes moc nekoukám .Ale když se člověk podívá líp -nestačí se divit.Má 6 nových lístečků -přirůstají.Chtěla jsem ji rozdělit a dát na jiné místo ale nějak si netroufám .
Kvůli takovým rostlinám mne mrzí, že nemám skleník
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
Zdenka píše:Kvůli takovým rostlinám mne mrzí, že nemám skleník
To drroman
Třeba se taky osmělím.
Tuto rostlinku bych si moc přála,ale ještě jsem nenašla odvahu,mám strach,že ji umořím
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
Marta1 píše:Tuto rostlinku bych si moc přála,ale ještě jsem nenašla odvahu,mám strach,že ji umořím
To ne - ale chce nebo přesněji vyžaduje hodně vlhké stanoviště. Kdyby to neměla -asi by se jí tak nedařilo.Jedině to odzkoušet jak je tolerantní.
HAKI píše:Na tento Lepanthes moc nekoukám .Ale když se člověk podívá líp -nestačí se divit.Má 6 nových lístečků -přirůstají.Chtěla jsem ji rozdělit a dát na jiné místo ale nějak si netroufám .
Vypadá moc pěkně. Haki, raději si to dělení rozmyslete. Já bych byl rád, že mi tak pěkně roste a vůbec bych na ni nesahal. Za pár let z ní bude výstavní rostlina.