fotovlákno
Re: fotovlákno
Dobrá práce...
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
Jé děkuju. Sranda je když chce člověk něco dělat ,ani přesně netuší co k té činnosti bude všechno potřebovat. Na začátku si koupí Phalaenopsis a končí to strašně.
To samé z focením.
Haki: To znám, teď jsem si pořídil makroobjektiv a stativ na mobil, páč bych rád nafotil cca 3-5mm květy Ornitocephalus. Je to řešení za pár stovek a tomu odpovídá přínos, ale teď opravdu nemám zbytečných cca 30.000 na zrcadlovku s makroobjektivem. No ale je to lepší než nic a i když se s tím asi ještě vyvztekám, tak nějaké použitelné obrázky budou. No a jak se říká, kdo si hraje, nezlobí...
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
Rozumím. To jsem zvědavá jak se fotky povedou. Ani jsem netušila že taková vychytávka na mobil existuje.Ty květy jsou pěkný.
S tím focením kapek. Bylo to focený ve skleníku to bylo dobrý kvůli světlu a krátkýmu času. Hlavně jsem měla obarvenou vodu nazeleno , všude to cákalo .Z bleskem jsem se taky vyvztekala, ale někdy to i pomůže ,že to člověk nevzdá.
S tím focením kapek. Bylo to focený ve skleníku to bylo dobrý kvůli světlu a krátkýmu času. Hlavně jsem měla obarvenou vodu nazeleno , všude to cákalo .Z bleskem jsem se taky vyvztekala, ale někdy to i pomůže ,že to člověk nevzdá.
"Trénink dělá mistra"
Hlavné je nevzdať to len preto, že výsledky nie sú hneď podľa našich očakávaní ...
Hlavné je nevzdať to len preto, že výsledky nie sú hneď podľa našich očakávaní ...
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
Když není co fotit stačí vyrazit na ulici.
Chvilku to trvá než na to člověk přijde ,záleží i jak stojíte. Odpad je velkej ale to nevadí.Je to docela sranda.
Super
Fotiť je možné čokoľvek ...
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
To určitě. Tady u týhle techniky musí člověk správně škubnout nebo posunout ruku i s foťákem ve směru jízdy auta. To mě moc ze začátku nešlo. Tak dám ještě pošťáka tady je vidět že záleží i na objektu .I když vzadu je auto trochu máznutý.Umím si představit motorky ty by vypadaly dobře. Teda jestli by se podařila fotka.