Právě kvete 13
Re: Právě kvete 13
Kolega objevil toto křížení a tak nevydržel a koupil jednu kytku u pro mě. Dožadoval se jména tak ho dostal " u popisu obrázku ".
Zkoušel jsem to vygúglit a nějak se mi moc nevedlo. Nicméně je to zajímavá divočina.
Zkoušel jsem to vygúglit a nějak se mi moc nevedlo. Nicméně je to zajímavá divočina.
Takéto divočiny sú na mňa moc. I keď musím uznať, že tvarovo je zaujímavá, ale farebne vôbec ... 
Naviac kríženie Pahalu a Miltonie ani není možné, takže názov si myslím vôbec nesedí. Alebo snáď áno ??
Naviac kríženie Pahalu a Miltonie ani není možné, takže názov si myslím vôbec nesedí. Alebo snáď áno ??
Určitě ne, spíš tam má být Phal. Tinkerbell´s Kizz, jsou to tzv. Big Lip phaly, cascade je spíše ten způsob tvarování stvolu.
- Mila.J
- Kontaktovat uživatele:
Křížit faleňák s miltonií ? No tedy , snad scifi .

Díky za dovysvětlení ke domnělému kříženi Phal x Miltonie.
Po zadání phalaenopsis tinkerbell's kizz gůgl našel spousty obrázků. Prodejce se spletl, že to uváděl jako mezirodové křížení i když ten pysk vypadá, jak od miltonie.
Po zadání phalaenopsis tinkerbell's kizz gůgl našel spousty obrázků. Prodejce se spletl, že to uváděl jako mezirodové křížení i když ten pysk vypadá, jak od miltonie.
Phalaenopsis schilleriana co ho mám na kůře má o něco tmavší květy.
Coelogyne cristata. Snaží se na sebe upoutat pozornost.
Tak to se jí povedlo.
-
Karlos
- Kontaktovat uživatele:
Moc pěkné. Ta rostlina je postavená na květináči? Tuším jste ji sázel do něčeho hodně plochého ne?