Rupikoly
Re: Rupikoly
A kdepak? Já jí mám od Elsner.de. Štítek na ní je správně, ale to je asi tak všechno.

Z Ismaningu. Mají tam teď moc pěknou nabídku. 
JJ
Koukal jsem, že jí mají dokonce za stejnou cenu, co jsem jí kupoval já. No, to jsem opravdu zvědavý jakou dostaneš. Já mám furt nějak strach z toho německa objednávat, ale zatím slyším samou chválu na orchids & more. Každopádně jsem zvědavý, co to vlastně mám já, když to bude něco zajímavého, tak by jsme mohli povyměňovat. Je to docela pěkná rostlina a myslím, že se mi podaří probudit nějaký zadní pahlízy, tak jí trochu rozpěstuju....
Radku, tak jsem dneska byl u jednoho pěstitele a ptal jsem se ho na rupikoly. On mi řekl, že je nepěstuje, protože mají na něho moc malé květy, ale shodou okolností měl právě probíranou L. mixta. No, je naprosto stejná, jako mám já. Tak teď už je to na tobě, co ti pošlou.

Tak mi kousek nech, až ji budeš dělit. Rád ji s tebou vyměním 
olaw píše:Radku, tak jsem dneska byl u jednoho pěstitele a ptal jsem se ho na rupikoly. On mi řekl, že je nepěstuje, protože mají na něho moc malé květy, ale shodou okolností měl právě probíranou L. mixta. No, je naprosto stejná, jako mám já. Tak teď už je to na tobě, co ti pošlou.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jardo, odpověděl mi p. Šmajer, který je pěstoval,že je to možné, jistě byla dpbře živená a při málo světla.....což prý je v našich zeměp.šířkách docela možné, tak pěstuj ať už kvete...
Věra píše:olaw píše:Radku, tak jsem dneska byl u jednoho pěstitele a ptal jsem se ho na rupikoly. On mi řekl, že je nepěstuje, protože mají na něho moc malé květy, ale shodou okolností měl právě probíranou L. mixta. No, je naprosto stejná, jako mám já. Tak teď už je to na tobě, co ti pošlou.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jardo, odpověděl mi p. Šmajer, který je pěstoval,že je to možné, jistě byla dpbře živená a při málo světla.....což prý je v našich zeměp.šířkách docela možné, tak pěstuj ať už kvete...
JJ. Taky si to myslím. Podle habitu kytku nepoznáš. Rozhodující bude květ.
Dnes přišla ta Laelia mixta. Možná pokvete, tak uvidíme.