Martin píše:Mám ji už zhruba 5 let zavěšenou u stropu a stále kvete jako ďas.
Co to je?
Re: Co to je?
Tuto mám v kanceláři zavěšenou na okně a taky kvete neustále. Teď už teda v tý kanceláři nejsem, jen ji chodím zalívat a netroufám si ji odnést, protože je dost křehká a určitě by se polámala. Tak Uvidím protože do konce června se musím rozhodnout. Páč když ji tam nechám, tak zahyne. Tak ji budu muset přemístit. Jednou jsem s ní dost hnula a trvalo ji dost dlouho, než se vzpamatovala.
Re: pomozte určit rostlinu
lm26 píše:dám sem foto kytky ,kterou mám už tři roky a nevím jak se jmenuje anebo jsem to zapomněla, třeba ji někdo pozná. Děkuju
Tak tuhle kytku jsem už rozsadila, pokud ještě trvá zájem - Pavla5 a cernoseck tak vám ji pošlu. Pořád nevím jak se jmenuje, p. Pavelka si nebyl jistý, tipl taky na nějaký druh crasuly.
Zleva doprava: neznámá 1, neznámá 2, Clytie, Mother´s Lipstick, Manchu, Sunshine. Ještě nekvete Jester a další dvě neznámé.
T.
T.
To je krása, mám teprve poupata a už se těším jak zas pokvete.
Re: Co je to?
Sláva,děkuju!
Sem tam kousek odpadne do okolních květináčů a vesele tam koření,takže zachvíli místo orch.budu pěstovat epif.kaktusy 
- Paphio
- Kontaktovat uživatele:
Má-li v zimě trochu chladněji, i zakvete a pak dělá bílé bobulky.
Ještě bych poprosila o identifikaci této tilandsie?Začala červenat,tak jsem myslela,že bude po ní a ejhle, takový květ jsem ještě neviděla 
Ještě tam má schovaný jeden.
Děkuju.
Ještě tam má schovaný jeden.
Tillandsia ionantha