Kaktusy
Re: Kaktusy
Hano, vy máte tedy kaktusů.....kdyby náhodou se vyskytla nějaká Hoya, oni to mívají nebo botanická pelargonie,klidně se mi ozvěte a moc děkuji předem....Věra
- hanafaranova
Voskovku mám, ale jen tu obyčejnou s ruzovymi kvitky. Visí s orchidkami na hrusce a vzpamatovává se,jako ta Vanda z upeceni. Chceteli ji, klidně se podělim. Hana
Haničko, tu mám,ale kdyby náhodou jste se s někým setkala budu ráda, zkouším to v Německu,ale všechno je to Anglie, Taiwan apod
Luboš Hojný nabízí myslím tak třicet druhů zakořeněných řízků voskovek. Pavel Pavlíček (Chrudimský kaktusář) nabízel letos na jaře možná sto druhů. Něco určitě má i Zdeněk Ježek. Nemám teď čas hledat odkazy, jen v rychlosti čtu, co přibylo, ale není těžké vyhledat - všichni mají web a emailovou adresu...Věra píše:Haničko, tu mám,ale kdyby náhodou jste se s někým setkala budu ráda, zkouším to v Německu,ale všechno je to Anglie, Taiwan apod
T.
- drroman
- Kontaktovat uživatele:
máš si koupit něco se jménem,tak jako to děláš u orchidek

- hanafaranova
Rebucky jsou krásné, takoví mrňousci, ta žlutá se špatně shání. Neznám druhé jméno. Ta červená je myslím miniscula. Mně se rozvily gymnocalicia, ještě žluté, bílé a růžové. Hana
-
Karlos
- Kontaktovat uživatele:
Hana: co to je? baldianum?
- hanafaranova
Asi ano, je mi to povědomé, mám v nich hokej, podědila jsem je bez jmenovek, já se o ně starám, slintám nad nima když kvetou, ale nesbírám, tudíž nemám jmenovky. Kdo přežije, bydlí u nás, kdo né, má smůlu... Kdysi jsem je vysévala s otcem a tak některé názvy v hlavě zůstaly a badianum tam někde je
. Sorry, Hana
Takhle nádherně mi rozkvetlo adenium, mezi kaktusy sice nepatří, ale nechci zakládat nové téma a pěstování je podobné