Dendrobium phalaenopsis
Re: dendrobium phalaenopsis
A jsou to tedy fakt moc pěkní voříšci
Dnes jsem je tam taky viděla, prohlídla a raději odešla 
Tak tak, už se bojím něco domů donést. Předevčírem jsem propašovala výprodejové Paph. Pinocchio (kořeny asi nadranc, ale to se spraví
tak čekám, kdy bude odhaleno 
Předevčírem jsem byl v Hornbachu a tam měli super D.phalenopsis - byl tak tmavě rudé, že vypadaly na umělém světle skoro jako černé. A další špek, který jsem ještě neviděl - modrý Phalaenopsis. Nad tím jsem hooodně uvažoval, ale po spatření cenovky jsem sklapnul. Cena byla 650,- Kč. Ano nezdá se vám to, čtete dobře. Je až neuvěřitelné za jaké ceny prodávají.
Ty modré a oranžové phaly jsem tam taky viděla. Podle mne to není jejich barva, ale jsou to bílé nějak uměle dobarvené. Mně to připadalo dost příšerné.
Juras píše:Předevčírem jsem byl v Hornbachu a tam měli super D.phalenopsis - byl tak tmavě rudé, že vypadaly na umělém světle skoro jako černé. A další špek, který jsem ještě neviděl - modrý Phalaenopsis. Nad tím jsem hooodně uvažoval, ale po spatření cenovky jsem sklapnul. Cena byla 650,- Kč. Ano nezdá se vám to, čtete dobře. Je až neuvěřitelné za jaké ceny prodávají.
Bohužel u těchto modrých Phalaenopsisů rychle zjistíte, proč jsou vlastně modré. Příští květy jsou už zase bílé. Než stvol doroste a rozvine poupata, tak do nich vstřikují barvu a květ rozkvete modrý. Je to komerční trik a není to moc povedené. Při důkladné prohlídce vidíte ve stvolu vpich.....
- kajmii
- Kontaktovat uživatele:
Ty jsou super. hlavně ten žlutej
olaw píše:Juras píše:Předevčírem jsem byl v Hornbachu a tam měli super D.phalenopsis - byl tak tmavě rudé, že vypadaly na umělém světle skoro jako černé. A další špek, který jsem ještě neviděl - modrý Phalaenopsis. Nad tím jsem hooodně uvažoval, ale po spatření cenovky jsem sklapnul. Cena byla 650,- Kč. Ano nezdá se vám to, čtete dobře. Je až neuvěřitelné za jaké ceny prodávají.
Bohužel u těchto modrých Phalaenopsisů rychle zjistíte, proč jsou vlastně modré. Příští květy jsou už zase bílé. Než stvol doroste a rozvine poupata, tak do nich vstřikují barvu a květ rozkvete modrý. Je to komerční trik a není to moc povedené. Při důkladné prohlídce vidíte ve stvolu vpich.....
No jo, to je nechutné.
- drroman
- Kontaktovat uživatele:
Juras píše:Předevčírem jsem byl v Hornbachu a tam měli super D.phalenopsis - byl tak tmavě rudé, že vypadaly na umělém světle skoro jako černé. A další špek, který jsem ještě neviděl - modrý Phalaenopsis. Nad tím jsem hooodně uvažoval, ale po spatření cenovky jsem sklapnul. Cena byla 650,- Kč. Ano nezdá se vám to, čtete dobře. Je až neuvěřitelné za jaké ceny prodávají.
nekupovat