Pleurothallis foto
Re: Pleurothallis foto
Zase jedna pro většinu lidí nezajímavá kytka 
olaw píše:No jo no, o to víc je miluju.![]()
![]()
![]()
Já taky
Už jen dodám, kdyby opravdu přeci jenom někoho zajímala.
Pěstuju ji navázanou na kusu černého bezu. Dopřávám denní zálivku bez dlouhodobějšího přísušku, jen na zimu zálivku omezuji a to jen proto, že nevysychá tak rychle. Je na jižním okně, na zasklené lodžii, kde v létě panují teploty okolo 25ti °C a v zimě okolo 15ti přes den a k 10ti v noci. Nehnojím (ostatně jako většinu rostlin). Je dostatečně daleko od okna, protože je to spíše stínomilná orchidej a tak itenzivní světlo neocení.....
Pěstuju ji navázanou na kusu černého bezu. Dopřávám denní zálivku bez dlouhodobějšího přísušku, jen na zimu zálivku omezuji a to jen proto, že nevysychá tak rychle. Je na jižním okně, na zasklené lodžii, kde v létě panují teploty okolo 25ti °C a v zimě okolo 15ti přes den a k 10ti v noci. Nehnojím (ostatně jako většinu rostlin). Je dostatečně daleko od okna, protože je to spíše stínomilná orchidej a tak itenzivní světlo neocení.....
Já taky přidám jednu "nezajímavou" kytku.
Dnes mi znovu vykvetl Pleurothallis schiedei. Vykvetl v pořadí druhý květ na stvolu, první odpadl asi před 3 týdny a ještě asi jeden květ bude, začíná se objevovat další poupátko
Udělala jsem víc fotek, je to tak malá kytka, že je fakt pro můj foťák obtížné vyfotit aspoň trochu přijatelně. Pro ilustraci je tam fotka i se špendlíkem, pro porovnání velikosti

Dnes mi znovu vykvetl Pleurothallis schiedei. Vykvetl v pořadí druhý květ na stvolu, první odpadl asi před 3 týdny a ještě asi jeden květ bude, začíná se objevovat další poupátko
Udělala jsem víc fotek, je to tak malá kytka, že je fakt pro můj foťák obtížné vyfotit aspoň trochu přijatelně. Pro ilustraci je tam fotka i se špendlíkem, pro porovnání velikosti

-
pavelheger
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak to je hezká blecha
Hezký den
Pavel
Hezký den
Pavel
To je něco pro nás! Že Jardo? Tyhle titěrnosti jsou nádherný.
Škoda, že za pár let už na ně neuvidím. 
-
pavelheger
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak pro tyhle případy jsem si pořídil hodinářskou lupu s 15x zvětšenímradzak píše:...Škoda, že za pár let už na ně neuvidím.
Hezký den
Pavel
radzak píše:To je něco pro nás! Že Jardo? Tyhle titěrnosti jsou nádherný.Škoda, že za pár let už na ně neuvidím.
Radku já s tím zrakem mám potíže už teď
Když si ho chci důkladně prohlédnout, musím ho vyfotit a zvětšit fotku v pc
pavelheger píše:Tak pro tyhle případy jsem si pořídil hodinářskou lupu s 15x zvětšenímradzak píše:...Škoda, že za pár let už na ně neuvidím.
![]()
Hezký den
Pavel
Já bych potřeboval nový oči