Laelia tenebrosa

Brassavola, Cattleya, Encyclia, Epidendrum, Laelia, Rhyncholaelia, Sophronitis …
Odpovědět
Teta

Re: Laelia tenebrosa

Příspěvek od Teta »

orchidejky píše:Tohle je nádherná kytička ;-)

Jj, je.... fascinuje mě ta kombinace barev.... na sebe by si to člověk nevzal, protože by mu přišlo, že se to nehodí.... příroda nám ukazuje opak! :lol:
Mencelu

Příspěvek od Mencelu »

Teta krásné fotky!!!!! ;)
Kombinace barev mne také fascinuje hlavně to vybarvení pysku a podle pohledu jsou naše rostliny
každá jiná varianta při pohledu na ten pysk 8-) . Příroda je halt mocná čarodějka.
Teta

Příspěvek od Teta »

Mencelu píše:Teta krásné fotky!!!!! ;)
Kombinace barev mne také fascinuje hlavně to vybarvení pysku a podle pohledu jsou naše rostliny
každá jiná varianta při pohledu na ten pysk 8-) . Příroda je halt mocná čarodějka.

Myslíš? A není to jen tím, že já to fotila večer a s bleskem? Barvy pak vyjdou intenzivnější....
Teta

Příspěvek od Teta »

Ještě dotaz na všechny, co ji máte... jak ji máte velikou? Moje je docela malá - má listy tak 17-20 cm, pahlízy tak asi 10 cm.... je pravda, že ji trochu "dusím", tedy snažím se, aby nenarostla jako třeba L. purpurata....
Marta1

Příspěvek od Marta1 »

Teta píše:Ještě dotaz na všechny, co ji máte... jak ji máte velikou? Moje je docela malá - má listy tak 17-20 cm, pahlízy tak asi 10 cm.... je pravda, že ji trochu "dusím", tedy snažím se, aby nenarostla jako třeba L. purpurata....

je nádherná,..fotky jako vždy...myslím,že ty rozměry mám podobně...moje má docela světlé listy,i když nemá nadbytek světla,což mě štve...
Teta

Příspěvek od Teta »

Hm, je pravda, že já tu svoji dala také z JZ okna na Z... přišlo mi, že je jí tu lépe....
Věra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Věra »

Mám jedinou Laelii sincoranu a mám ji ještě venku, jaké snáší noční teploty? Děkuji Věra
Věra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Věra »

Tak jsem dostala L.tenebrosu od Luda,ale je nějaká velká v poměru co má Paphio, dala jsem jí do skleniku, tam je teplo aby se pěkně chytla a začala růst, fotku dam dodatečně
Paphio
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paphio »

Ta moje je velká jako L. purpurata!
Přílohy
L. tenebrosa.JPG
Věra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Věra »

Laelia tenebrossa (1).jpg