NÁVŠTĚVA U PĚSTITELE
Re: NÁVŠTĚVA U PĚSTITELE
Jedna hezčí než druhá...
Dnes se mi povedlo na chvilku si odskočit z práce
a podívat se k Radzakovi. Tušil jsem samozřejmě, co mě tam čeká, ale skutečnost to předčila. Perfektně opečovávané kytky, naprosto neskutečný pořádek (měl jsem trochu nutkání se ve skleníku zout, abych tam nenašlapal
) a příjemný pěstitel s velkým přehledem. Moc se mi líbilo to, co sám nedokážu - kytky rozestavené na stolech "na distanc", takže se tak tak dotýkají. Hodina a půl utekla jako voda a musel jsem zpátky do práce. Jednotlivé kytky komentovat nebudu, protože jsou všechny skvělé a já jich navíc 95 % neznám
.
Radku, díky za perfektní dopoledne!
T.
Radku, díky za perfektní dopoledne!
T.
tommy, můžu vyřknout stejný kompliment. Moc dobře se mi s tebou povídalo a jsem rád, že jsem tě osobně poznal. Tvůj skleník znám sice jen z fotek, ale je perfektní. Také děkuji za prima dopoledne 
Dovedu si to představit....to těší u srdce. Věra
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
Dám dvě fotečky od Paphia z dnešní čumendy.
Názvy kytiček nevím ale na fotu č.4 je v pozadí
Paphiopedilum sanderianum a to už je teda pěknej kus.
Paphiopedilum sanderianum a to už je teda pěknej kus.
Rozhodně se na ně pěkně kouká a doufám, že nám je Paphio pojmenuje
- Paphio
- Kontaktovat uživatele:
Ta oranžová je prý z přírody- z hor u Ria, ale všichni tvrdí že to je hybrid, možná i přírodní. Vidím v tom trochu C. aurantiaca, ale ta tu neroste---
Fialovou asi mnozí poznáte- podle některých nejkrásnější orchidej Mexika- Laelia gouldiana.
Fialovou asi mnozí poznáte- podle některých nejkrásnější orchidej Mexika- Laelia gouldiana.
Hanko,budeš muset chodit častěji..jinak o tu krásu, která je tam k vidění, přijdeme...
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
Tak to problém není .Dneska jsem vyměnila 10min. na kole za 20min chůze a mohlo se fotit.
Jen toho světla už odpoledne moc nebylo.