Vanda
- Danicka
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vanda
Tak pratele dneska dorazila zluta Ascocenda od p.Ivanka postou-posilala ji v Po.Rostlina stala 400 plus postovne a balne 125 Kc.Musim uznat,ze velikost krabice me prekvapila.Dosla v poradku kvetouci a s novym vyhonem-neverila jsem tomu,ze ji Ceka posta nezlomi.Kvet byl zabalen v novinach a novin bylo v cele krabici habadej.Jen ta rostlina roste nakrivo-osobne bych si krivici asi nevybrala,ale za 400 kvetouci a s druhym vyhonem je dobre.Byla to sazka-nevidela jsem foto rosliny.Koreny nic moc,ale je tam par dlouhych.Barva je zluta a spodni kvety jsou trochu dozelena.Kvetu je 9 a 3 poupatka.Nejsou vubec pomackane ani nijak poskozene.Novy vyhon je dost velky a by nezaschl.V podstate jsem spokojena.
- Danicka
- Kontaktovat uživatele:
Jeste jedno foto ve vazicce a ted focene kvety proti slunicku.Je zajimave,ze taky trosku voni-jako katleja.Je to tedy zase mix Vandy a Ascocendy.
Jmenuje se V.Fuuh Road x Ascda. Bang whuntien Fuch gold. Jsem zvedava kolik kvetu bude mit 2 stvol-tipla bych tak 6.
Jmenuje se V.Fuuh Road x Ascda. Bang whuntien Fuch gold. Jsem zvedava kolik kvetu bude mit 2 stvol-tipla bych tak 6.
Danicka píše:Jeste jedno foto ve vazicce a ted focene kvety proti slunicku.Je zajimave,ze taky trosku voni-jako katleja.Je to tedy zase mix Vandy a Ascocendy.
Danicko, moc krásná barva:-)
- hanafaranova
Mojí pečené vandičce uhnil vršek, ale boční dvě keiky si zatím vedou dobře. I tak z ní mám radost a chodím ji okukovat.