Phragmipedium
- Katka
- Kontaktovat uživatele:
Re: phragmipedium
Přesvědčil jste mně, jdu do toho
až ho někde objevím.
mně se líbí phragmipedium wallisii,je to takový hezký vousáč 
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
Je úžasné, také gratuluji.
Velikost květů mě docela překvapila. Asi příští rok ještě nějaké phragmipedium přikoupím, s pěstováním toho mého také nemám problémy.
takže nejsou náročná??
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
Raduzko, těžko říct, já mám jen to pearceii a jde mi bez problémů. Jediné, co u něj dodržuji a je odlišné od ostatních, mám pod ním podmisku, v které je stále tak půl cm vody. Ale ostatní druhy nevím. Mám ho rok, takže více budu moci říct na jaře, jestli vykvete, tak už to bude moje zásluha.
doufám, že jo
Taky mám jen jeden druh, ale soudě, podle současných pěstitelských výsledků, že tento rod je jednoduchý na pěstování. Jen hodně vody a světla....
Dneska jsem byl na výstavě v Botanické zahradě Na Slupi a i přesto, že jsem se zapřísáhl, že si nic nepořídím, jsem neobolal a přinesl jsem si jedno Phragmipedium. KOupil jsem si od Luda tento hybrid: Phragmipedium Hanna Popow "Flava" x Besseae "Alba". Je krásně velký, má 6 růžic, sedmá přirůstá. Už se těším, až vykvete

To gratuluji, prodávala jsem je v Ládví, vím jak jsou velké......ať se brzy dočkáš květů......
Děkuji, nemáte náhodou fotečku květů? Zkoušel jsem internet, ale nic

- Katka
- Kontaktovat uživatele:
Jene, možná jsme se tam včera potkali
Já jsem si zase udělala radost krásným dvourostlinkovým paph. vietnamense, právě nakvétá.