Dendrobium jenkinsii

Bulbophyllum, Cirrhopetalum, Dendrobium ...
Odpovědět
hanka2

Re: Dendrobium jenkinsii

Příspěvek od hanka2 »

Nemáš zač.Aha tak je v tom košíčku..No to by bylo hodně těžké ho z tama oddělávat.Prostě mě nějak nenapadlo,že je dávájí do košíčku,co v něm bývají Vandy,vidím to poprvé :)
Věra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Věra »

Karlos píše:To D. aggregatum úplně ideální do venku není. Věro však ten košík rozstříhejte. To že příjde kytka o 30% kořenů zas tak vadit nebude.....vydrží dost.

Karlo, takže namočit do vlažné vody,aby kořeny změkly a pak pomalu stříhat, to bude bolesti.....uvidím a pak jej namontovat na kůru, pravda?
Věra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Věra »

hanka2 píše:Nemáš zač.Aha tak je v tom košíčku..No to by bylo hodně těžké ho z tama oddělávat.Prostě mě nějak nenapadlo,že je dávájí do košíčku,co v něm bývají Vandy,vidím to poprvé :)

Hanko, mě by to až tak nepřekvapilo,ale ono nemá kam posílat nové výhony...
hanka2

Příspěvek od hanka2 »

Přátelé,už sem to prostě nemohla vydržet a jdu se trošku pochlubit s jenkinsii.Mám ho přes rok a půl a pořád nic nedělalo,jen sem tam vyhodilo pahlízku.Vyhodila sem ho na léto ven a on ted tohle.Musím podotknout,že jsem úplný tupec na Dendrobka,neumím to s nima,chtěla sem je všechny co mám dát z domu.Už nedám a začnu se jim víc věnovat.. :P
Přílohy
P9216271.JPG
kajmii
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kajmii »

Ty kráso, Hani gratuluju, tolik poupat :shock: . Příští rok ho taky vyhodim ven, at si tam klidně trhne :D
radzak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od radzak »

A pak, že to kytkám venku nesvědčí! Samozřejmě ne všem, ale většině ano.
http://www.webareal.cz/kvetyzlucni
Podstatnou součástí kultury je NAUČIT SE ORCHIDEJE POZOROVAT
orchidejky

Příspěvek od orchidejky »

hanka2 píše:Přátelé,už sem to prostě nemohla vydržet a jdu se trošku pochlubit s jenkinsii.Mám ho přes rok a půl a pořád nic nedělalo,jen sem tam vyhodilo pahlízku.Vyhodila sem ho na léto ven a on ted tohle.Musím podotknout,že jsem úplný tupec na Dendrobka,neumím to s nima,chtěla sem je všechny co mám dát z domu.Už nedám a začnu se jim víc věnovat.. :P

Hani to je paráda, tolik květů :o A navíc tohle je vážně krásný dendrobko, mě nejdou a pokaždý když chci zkusit jestli se to nezměnilo se přesvedčím, že ne :?
hanka2

Příspěvek od hanka2 »

Kajmii,určitě ho vyhod ven,at na něj částečně svítí,hnojím jen Vegaflorem.Ze začátku to vypadalo jako tenké drátky,po bližším ohledání vycházely z pahlízek,takže sem se začala radovat.V zimě jen mírně rosím,každý den..Prostě to chtělo změnu a dát ho ven.Má 7květních stvolů,takže mám opravdu velkou radost.. :P
Romane,zkus něco změnit,třeba se taky dočkáš takové radosti. :P
orchidejky

Příspěvek od orchidejky »

hanka2 píše:Kajmii,určitě ho vyhod ven,at na něj částečně svítí,hnojím jen Vegaflorem.Ze začátku to vypadalo jako tenké drátky,po bližším ohledání vycházely z pahlízek,takže sem se začala radovat.V zimě jen mírně rosím,každý den..Prostě to chtělo změnu a dát ho ven.Má 7květních stvolů,takže mám opravdu velkou radost.. :P
Romane,zkus něco změnit,třeba se taky dočkáš takové radosti. :P

Ne ne ne, já už je domů nechci ani za nic, rád se potěším vašima fotkama :mrgreen: (ps: to Bulbophyllum lobii od tebe se teď krásně rozjelo, má dva nové výhonky a krásně roste, snad budou i brzy květy, ještě jednou děkuju ;) )
hanka2

Příspěvek od hanka2 »

:lol: Tak jo,když ne,tak ne. :lol: Nemáš zač,mě se taky trochu rozjelo,už jen ty květy.. :)
Odpovědět