Koupě - prodej
Re: Koupě - prodej
Lubo,
nechceš ještě něco? to poštovné je skoro stejné....
nechceš ještě něco? to poštovné je skoro stejné....
Chci jen oznámit, že díky přicházející zimě si myslím, že v posílání orchidejí přestaneme, až na jaře znovu. Sice to pečlivě zabalím,ale některé rostlinky jsou malé a nemuseli by ten chlad přežít. zdraví Věra
Věrka, vporiadku, beriem to na vedomie, vieš, aj ja som si myslela, že na posielanie je už chladno.
Lubo,
mám pro Vás ten Psychopsis, pošlete mi na email adresu věra
mám pro Vás ten Psychopsis, pošlete mi na email adresu věra
prosím poradte jak obednávat o terra koruny a jestli se to vyplatí atd.
Al3 a co chceš? Můžu tam v sobotu zajet, jedu k rodičum a v pondělí bych to poslala...napiš seznam na VONASKOVA.V@seznam.cz
-
pavelheger
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Nerad do toho vstupuji, ale doporučoval bych si zasílání poštou důkladně rozmyslet. Přece jenom, po neděli hlásí 3 stupně přes den a to některý kytky dost těžce nesou.
Heyký den
Pavel
Heyký den
Pavel
Pavle,
je mi to jedno,ale posílám kytky dobře zabaléné, dostala jsem za to i pochvalu, protože jedna paní měla přání s květem, ty jsem přetáhla plastovou lahví, vyplnila novinami,ani se nehly. Ale je to na AL3.
je mi to jedno,ale posílám kytky dobře zabaléné, dostala jsem za to i pochvalu, protože jedna paní měla přání s květem, ty jsem přetáhla plastovou lahví, vyplnila novinami,ani se nehly. Ale je to na AL3.
Taky se mi stalo, že Luba z tohoto fora si objednala, rostliny a když jsem je docezla domů ani se neozvala to není fér... vzala si je Eva J......
-
pavelheger
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Věro,
sice z vlastní zkušenosti vím, že kytky velmi pečlivě balíš, ale 3 stupně jsou 3 stupně
Vzhledem k tomu, že v případě zasílání rostlin podstatě není teplo v do čeho akumulovat, je sebelepší izolace z tohoto pohledu v celku ku ničemu. Samozřejmě chrání rostlinu před mechanickým poškozením, ale to v tuto chvíli není to o čem se bavíme.
Jen jsem chtěl upozornit na, podle mého názoru, významné riziko poškození především teplomilných druhů orchidejí nízkou teplotou.
Ale jak správně píšeš rozhodnutí je na Al3.
Hezký den
Pavel
P.S.: Musím Ti ještě poděkovat, za ochotu, vstřícnost a hlavně čas, který věnuješ všem, kteří nemají možnost zakoupení rostlin přímo u zdroje
sice z vlastní zkušenosti vím, že kytky velmi pečlivě balíš, ale 3 stupně jsou 3 stupně
Jen jsem chtěl upozornit na, podle mého názoru, významné riziko poškození především teplomilných druhů orchidejí nízkou teplotou.
Ale jak správně píšeš rozhodnutí je na Al3.
Hezký den
Pavel
P.S.: Musím Ti ještě poděkovat, za ochotu, vstřícnost a hlavně čas, který věnuješ všem, kteří nemají možnost zakoupení rostlin přímo u zdroje