EvaJ píše:Začínám tomu neformálnímu setkání věřit, většina nás doplnila odkud kdo je a hned je to zajímavější
odkud jste ? :-)
- miro
- Kontaktovat uživatele:
Re: odkud jste ? :-)
no vidis, ja vedel ze to bude k necemu dobre
jeste by to chtelo tie fotky, ale to uz bude asi jen moji zvedavosti
Pekny den.
http://luludi.rajce.idnes.cz/
http://luludi.rajce.idnes.cz/
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
miro píše:no vidis, ja vedel ze to bude k necemu dobrejeste by to chtelo tie fotky, ale to uz bude asi jen moji zvedavosti
EvaJ píše:Začínám tomu neformálnímu setkání věřit, většina nás doplnila odkud kdo je a hned je to zajímavější
no jo chlap, jen se nech překvapit
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
Katka píše:Evi, teď jsem se koukla, že bydlíš co by pole přeplivnul poblíž našich dobrých kamarádů, co se teď stěhovali na podzim do Zahořan, takže to vidím tak, že až budem k nim mít někdy cestu na víkend, tak se zkusím k vám nasomrovat a zvizitýrovat tvoji sbírku (jestli ti to nebude vadit)
No jasně, budu se těšit.
Marion a Katko, já sice bydlím oficiálně v Biskoupkách, kde bydlí i mé kytičky, ale často pobívám u přítele, který je z Dalešic a do Jaroměřic si sem tam, když máme chuť na výbornej chleba, jezdíme do pekárny na ještě pěkně teplej, to je pošušňáníčko pak.
A u Benátek nad Jizerou zase nikdo,,smůla
ahoj,
mě taky nevadí když budu mít v profilu odkud jsem no jo, ale jak tam to bydliště dostat?
mě taky nevadí když budu mít v profilu odkud jsem no jo, ale jak tam to bydliště dostat?
tak jsem už na to přišla 
To je výborný nápad, co se tady vyrojil...super miro! No a už tak koukám kdo je blízko Brna. Tak snad se sejdeme na Kociánce, myslím tedy na výstavě orchidek, třeba někdo přijedete.
Taky bychom si mohli dát nějaké poznávací znamení. Už se moc těším!
Taky bychom si mohli dát nějaké poznávací znamení. Už se moc těším!