Cycnoches loddigesii
Re: Cycnoches loddigesii
Tak, mám je pro vás. C. chlorochilon neměl. Prý možná později. Takže Evo, Radku v pondělí je posílám. Jsou opravdu pěkný, ale do květu nejdou. Musíte být šikovný, ale to vy jste....
olaw píše:Tak, mám je pro vás. C. chlorochilon neměl. Prý možná později. Takže Evo, Radku v pondělí je posílám. Jsou opravdu pěkný, ale do květu nejdou. Musíte být šikovný, ale to vy jste....
Tak díky. Moc jsem tomu nevěřil, že tam pojedeš, ale je na tebe spoleh
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
óóó, moc děkuji, to jsi hodný a máš to u mě. 
Takže přátelé, konečně se otevřel jeden jediný květ. Byl ještě jeden, ale ten zaschl už v počátcích.
Moc pěkný. Mně zatím nepokvete, ale vypadá pěkně. Dobře jsi to nakoupil. 
Naposledy upravil(a) radzak dne stř 17. lis 2010 22:36:07, celkem upraveno 1 x.
No, hlavně že je to C. loddigesii.
Po těch záměnách, co tu proběhli za C. chlorochilon, jsem se bál, abych neměl dva. Teď je to víc než jistý. Hezký ale je, že se začal vybarvovat teprve pár dní před otevřením, takže jsem si do poslední chvíle nebyl vůbec jistý.....
Tak jsi se dočkal. Blahopřeju
Já jsem v očekávání, uvidíme jestli budu mít druhý loddigesii nebo ne. Ještě se to nedá moc určit. Budu si muset tak 14 dní ještě počkat.
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
To je zajímavá kytička(má malou pahlízku?) jak to chlapi pěstujete? Už jsem něco tady našla- v pohodě.
HAKI píše:To je zajímavá kytička(má malou pahlízku?) jak to chlapi pěstujete? Už jsem něco tady našla- v pohodě.
V tomhle jsme začátečníci...
Ta moje má zatím malou pahlízku, ale pokud jí dobře krmíš, tak může narůst až do dvaceti cm ne-li víc. Pak má asi i víc květů....