Phalaenopsis
- Marion
- Kontaktovat uživatele:
Re: Phalaenopsis
Omlouvám se,že fotky posílám po jedné,ale nomohu přijít na to jak je zaslat
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
Marion, ten punťatej, ten je fakt moc pěkný !
Marion jsou všechny moc krásný.
- Katka
- Kontaktovat uživatele:
Přiznám se, že pro ty flekaté pardálovité mám taky slabost - tahle je mimořádně povedená, mám dvě podobné, tuším jsem je tady taky posílala.
Pro EvuJ: z botanických mám zatím dorritis pulcherrima od února z botanické, celkem vydatný trs s a v paždí největší rostlinky se zdá klubat květní výhonek, ale vyfotím až povyroste. Ještě bych si ráda pořídila právě ph. equestris a schillerianu - to by mi v mých bytových podmínkách mělo jít. A jinak se snažím vychytat zalévání coelogyne crist., které zpod krajních kulovitých hlíz rostou špičaté výhonky, tak jsem napnutá, co z toho vyleze.
Pro EvuJ: z botanických mám zatím dorritis pulcherrima od února z botanické, celkem vydatný trs s a v paždí největší rostlinky se zdá klubat květní výhonek, ale vyfotím až povyroste. Ještě bych si ráda pořídila právě ph. equestris a schillerianu - to by mi v mých bytových podmínkách mělo jít. A jinak se snažím vychytat zalévání coelogyne crist., které zpod krajních kulovitých hlíz rostou špičaté výhonky, tak jsem napnutá, co z toho vyleze.
Marion,krásné úlovky,ten flekoš je opravdu vydařený.