Vítejte!
Re: Vítejte!
Tak to je bezva, hlavně že už bude v pořádku
-
pavelheger
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
A mně bylo divné, že se nějak dlouho neozval. Předpokládám, že nás brzy zaplaví záplavou květů, které na něj doma čekají
Hezký den
Pavel
Hezký den
Pavel
Po delší době Vás všechny opět zdravím a děkuji Evě za informace o důvodu mé nepřítomnosti. Za tu dobu mi kvetlo dost nových kytek, tak zítra snad udělám nějaké fotky. Díky péči mojí manželky přežily těch bezmála sedm týdnů v bezvadné kondici a já jsem rád, že se na její spolehlivost můžu storocentně spolehnout.Teď už zase budu pravidelným uživatelem tohoto fóra.
Ahoj Radku, jsem rád, že už tu zase doplňuješ mužskou menšinu a moc se těším na inspirativní výpěstky a překvapení, kterémi nás tu vždycky tak odzbrojíš. 
olaw píše:Ahoj Radku, jsem rád, že už tu zase doplňuješ mužskou menšinu a moc se těším na inspirativní výpěstky a překvapení, kterémi nás tu vždycky tak odzbrojíš.
Ahoj Jardo, uvádíš mne tak trochu do rozpaků.
radzak píše:Po delší době Vás všechny opět zdravím a děkuji Evě za informace o důvodu mé nepřítomnosti. Za tu dobu mi kvetlo dost nových kytek, tak zítra snad udělám nějaké fotky. Díky péči mojí manželky přežily těch bezmála sedm týdnů v bezvadné kondici a já jsem rád, že se na její spolehlivost můžu storocentně spolehnout.Teď už zase budu pravidelným uživatelem tohoto fóra.
Vítám vás zpátky. Hodně zdraví
Dobrý den,mám čerstvě postavenou zimní zahradu a ráda bych ji pořádně osadila. Nevím kam se obrátit a kdo by byl ochoten a schopen to zařídit.Chtěla bych pěstovat orchideje ,ale i pár citrusů.Jsem z Prahy. H.
Hani píše:Dobrý den,mám čerstvě postavenou zimní zahradu a ráda bych ji pořádně osadila. Nevím kam se obrátit a kdo by byl ochoten a schopen to zařídit.Chtěla bych pěstovat orchideje ,ale i pár citrusů.Jsem z Prahy. H.
Dobrý den a vítejte mezi námi
- drroman
- Kontaktovat uživatele:
nikde také není uvedeno jaká ZZ ,jak je orientována,jaké teploty(nyní i v zimě),větrání,stínění, vlhkost.....takže ani ti co by mohli poradit neví dost dobře co by tam šlo úspěšně pěstovat
Zahrada má větrání,je na východ a západ,teplota max.32C.Stínění nemám.V zimě teplotu zatím nevím.
Je instalováno topení tak bude okolo 20C.Uvnitř je do L vyvýšený záhon.
Je instalováno topení tak bude okolo 20C.Uvnitř je do L vyvýšený záhon.