uvidím, ale i krátký kvetení za tu krásu stojí a hlavně, je to jedno z dender, co je krásný i nekvetoucí. Ty jeho placatý pahlízy nemají chybu
Dendrobium sulcatum
Re: Dendrobium sulcatum
děkuju, fakt z něj mám radost, tuhle barvu prostě miluju.
uvidím, ale i krátký kvetení za tu krásu stojí a hlavně, je to jedno z dender, co je krásný i nekvetoucí. Ty jeho placatý pahlízy nemají chybu
Napoprvé to s kvetením trochu přehnala, tak jsem třetí stvol raději odstranil. Tak nevím jak je to s tím hnojením na podporu kvetení, protože já téměř nehnojím
.
Jé, no to je vážně krásný, já mám tyhle kytky fakt ráda
Tohle je fakt špičkový Dendro. Už se moc těším, až se mi taky otevřou poupata. Bude to co nevidět.
Radku, samozřejmě poklona. Rostlina vypadá fakt skvěle. Já ji nemám ani půl roku, takže na svoje kvetení si ještě počkám.
Radku, samozřejmě poklona. Rostlina vypadá fakt skvěle. Já ji nemám ani půl roku, takže na svoje kvetení si ještě počkám.
olaw píše:Tohle je fakt špičkový Dendro. Už se moc těším, až se mi taky otevřou poupata. Bude to co nevidět.
Já ji kupoval vloni na podzim.
Radku moc krásné, gratuluji.
-
zahradnik
- Kontaktovat uživatele:
A jak chladnou chce zimu ?
zahradnik píše:A jak chladnou chce zimu ?
Mám ji v temperovaném skleníku: noc 13, den 18.