Drážďany 2013

Reportáže z výstav, pozvánky ...
Odpovědět
Věra
Kontaktovat uživatele:

Re: Drážďany 2013

Příspěvek od Věra »

radzak píše:
Věra píše:
radzak píše:Zrovna odontoglossa nabízí Ecuagenera velmi pěkná.

Radku jedná se mi o velikostně menší Odontoglossa, abycj je mohla buď navázat nebo aby nezabraly tolik prostoru třeba jako cymbidia......myslím,že mi rozumíš....

Z toho co mají v nabídce jsou jsou malé Odm. praestans, kegeljanii a tenue. Ostatní jsou střední velikosti, ale moc místa také nezaberou. Musím však podotknout, že neznám všechny rostliny, které nabízejí.

Kromě toho prostředního je mám...
Gabča

Příspěvek od Gabča »

Barbez2 píše:když jsem kouknul na ceník tak je to taky pravda a u nich na stránkách nevím zda to je

dokument má v titulku "blooming size" ...
jakuku
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jakuku »

zdenina píše:Ahoj všem, chtěla bych se zeptat, zda by orchidejáři z Ostravy a okolí neměli zájem cestovat na výstavu do Drážďan s agenturou z Ostravy? Vím, že je to pro mnohé příležitost setkat se s kamarády odjinud, ale to by se určitě dalo i v Drážďanech,co! A třeba bychom i něco ušetřili , třeba za Pendolino případně za nocleh, taky den dovolené .... a za to lze třeba pořídit další kousek!
Ale vážně, jsem předběžně domluvena s majitelkou CK Hana, že kdyby byl zájem, mohl by se zájezd realizovat. Zkusím poslat odkaz na předběžnou nabídku, v případě zájmu je možno nabídku ještě upravit dle požadavků a návrhů účastníků.
Já jsem vloni jela s Alkatourem, bylo to sice moc fajn, ale trochu komplikované, tak třeba by to mohlo jít jednodušeji. A pak nemusíme závidět Pražákům a Brňákům a ještě se můžeme více poznat, když třeba možná bydlíme blízko sebe!
Musím ale taky napsat, že diskuzi sleduji už léta a mám ji moc ráda, každý den si v ní čtu, obdivuji vaše fotky..., jen vám nemám co poradit. Tak třeba to vyjde teď. Zdeňka z Ostravy
http://www.agenturahana.cz/poznavaci-za ... brano=1957

Zdeňko škoda žes to nedala rychleji ;) už mám zaplaceno v Alkatour doufám že se tam potkáme .) dlouho jsi se neozvala :) Jana
zdenina

Příspěvek od zdenina »

Ahoj Jani,
to je teda škoda, ale dříve jsem nad výletem ani nepřemýšlela, rekonstruovali jsme byt a před svátky jsme se stěhovali. Ale do Drážďan se moc těším, pokud nebudou zájemci o výjezd z Ostravy a v Alkatouru bude místo, určitě pojedu s nimi, ale z Ostravy by to bylo jednodušší. Zatím jsme tři. Ještě se ozvu. Z.
Zdenka

Příspěvek od Zdenka »

NT ORCHID NURSERY - (OTHERS).xls
(46 KiB) Staženo 382 x
Nabídka NT orchids
miro
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od miro »

zdenko,tu nabidku ti poslali nebo jsi ji nasla na jejich strankach? ja se nemuzu dostat na jejich stranky. nevim co je spatne ale ukazuje mi to ze stranky nefunguji.
Zdenka

Příspěvek od Zdenka »

Miro poslali mi ji, na stránky se taky nemůžu dostat. Ale napsala jsem jim a ozvali se rychle.
Věra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Věra »

Nevím kde je chyba,ale když jsem si chtěla vytisknout ceník od Equagenery, došlo mi to v tisku v pořádku do Masdevalíí a pak jen samé nuly či co.....
EvaJ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od EvaJ »

Věra píše:Nevím kde je chyba,ale když jsem si chtěla vytisknout ceník od Equagenery, došlo mi to v tisku v pořádku do Masdevalíí a pak jen samé nuly či co.....

chyba bude v malé paměti tiskárny. Musíš si holt nastavit tisk třeba po pěti stránkách...
Míra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Míra »

U tiskáren se nastavuje spíš výběr ze stránek, protože tisknou vše co se jim zadá tedy co do počtu stránek, který dokument obsahuje. Zatím jsem neviděl nastavování více stránek leda u kopií. To dělá zcela automaticky.
Odpovědět