Mé orchie
- Katka
- Kontaktovat uživatele:
Re: Mé orchie
Taky moc hezké, moc se mi líbí stanhopea tigrina, ale nemám na ni místo, tak snad jednou
.
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
souhlasím s Kaatku, Stanhopeu tigrinu máš doma ?
cernosekc...
mně se moc líbí ten tvůj stoleček pod střešním oknem, okno bych v podkroví také měla, jen slunce tam nesvítí, je na severozápad...ale světla je tam dost to je pravda..budu to muset taky nějak využít
mně se moc líbí ten tvůj stoleček pod střešním oknem, okno bych v podkroví také měla, jen slunce tam nesvítí, je na severozápad...ale světla je tam dost to je pravda..budu to muset taky nějak využít
EvaJ píše:souhlasím s Kaatku, Stanhopeu tigrinu máš doma ?
Ano Stanhopeu mám doma,letos jsem ji dělil,tak snad to přežije,lezla už z košíku na všechny strany.Celé léto visí na zahradě v koruně ořešáku a na zimu se stěhuje do koupelny pod střešní okno.
- Katka
- Kontaktovat uživatele:
Opravdu jsou ty květy tak krátkověké, jak se píše? A jak voní?
Katka píše:Opravdu jsou ty květy tak krátkověké, jak se píše? A jak voní?
Květy vydrží opravdu jen tak 3-4 dny,no pokud je jich více,rozkvétají postupně.A vůně je úžasná,čokoláda s vanilkou...odkvetlé květy uschly a suché jsem je měl schované ve skleněné nádobce,voněly ještě dva roky.
Cernosekc krásný pohled. 
- Marion
- Kontaktovat uživatele:
Prostě nádhera,nedávno jsem si pořídila stanhopeu oculatu,tak jsem zvědavá,jak mě půjde,mám ji též v bytě
- Katka
- Kontaktovat uživatele:
Tak na stanhopeu tigrinu si zatím musím nechat zajít chuť, ale mám radost, masdevalie, co jsem si ji přivezle z Budějic prospívá, nasazuje jeden list za druhým a rozkvetla, zatím 1 květ a v pořadí jsou další 3. Na tak malého "prcka" celkem dost.Tak možná zkusím pořídit ještě nějakou.
Katka píše:Tak na stanhopeu tigrinu si zatím musím nechat zajít chuť, ale mám radost, masdevalie, co jsem si ji přivezle z Budějic prospívá, nasazuje jeden list za druhým a rozkvetla, zatím 1 květ a v pořadí jsou další 3. Na tak malého "prcka" celkem dost.Tak možná zkusím pořídit ještě nějakou.
Tak to je paráda,kde ji pěstuješ,v bytě normálně?Fakt krásná