FOTKY PODLE NÁLADY

Ostatní témata, která s orchidejemi třeba ani vůbec nesouvisí.
Zamčeno
Karlos
Kontaktovat uživatele:

Re: FOTKY PODLE NÁLADY

Příspěvek od Karlos »

Orchidejky: Talovíny jsou super, ale ten krtek? Echm.........
orchidejky

Příspěvek od orchidejky »

Ten krtek je dárek od mé sestry a ona by asi neunesla, kdyby přišel o život, zezačátku jsem brblal a žena brblala dvojnásob, ale po šesti letech je to už člen rodiny a už ho ani nechci omylem rozbít :lol: Původně jsem si myslel, že ho nechám venku přes zimu a mráz ho roztrhá, na jaře si nad ním zatruchlím a dobrý no a leží tam skoro šest let :roll: . Dala mi ještě jednoho, ale toho nám "někdo" ukradl, tak byl krásnej :lol:
HAKI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HAKI »

K té okrase zahrádky.Moje šéfka v nějaké skryté euforii koupila svojí babičce na zahrádku trpaslíka měl tak 70cm. Aby se nerozbil je z umělé hmoty, pěkně barevný-takže nezničitelný -leda ohněm. Krtek je proti tomu frajer -to neznamená že bych ho taky chtěla :lol:
K talovínům- mám taky .Je to pozůstatek po mojí babičce. Ale ona je měla na slunečnější straně. Kvetl vždycky žlutý pás rostlin. Pak jsem cibulky poctivě všechny vyndala a přesadila do takového polostínu- a už to není ono.Žlutý pás je trošku víc děravější.
Obrázek
orchidejky

HAKI píše:K té okrase zahrádky.Moje šéfka v nějaké skryté euforii koupila svojí babičce na zahrádku trpaslíka měl tak 70cm. Aby se nerozbil je z umělé hmoty, pěkně barevný-takže nezničitelný -leda ohněm. Krtek je proti tomu frajer -to neznamená že bych ho taky chtěla :lol:
K talovínům- mám taky .Je to pozůstatek po mojí babičce. Ale ona je měla na slunečnější straně. Kvetl vždycky žlutý pás rostlin. Pak jsem cibulky poctivě všechny vyndala a přesadila do takového polostínu- a už to není ono.Žlutý pás je trošku víc děravější.
Obrázek

Ty moje sice nejsou po babičce, ale pamatuju se, jak jí na předzahrádce kvetly žluté koberce, proto tu kytku miluju a vždycky si při pohledu na ní na babičku vzpomenu. One je měla na jižní straně na úpalu a já je mám taky na jih, v polostínu moc nejdou :D
EvaJ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od EvaJ »

vy se máte, já mám po zahradě ještě zbytky sněhu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :cry:
HAKI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HAKI »

orchidejky píše: v polostínu moc nejdou :D

Přesně. Víš co mě chybí na těch květech? Včelky -je na ně ale ještě moc zima.
HAKI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HAKI »

EvaJ píše:vy se máte, já mám po zahradě ještě zbytky sněhu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :cry:

Tak u nás už je jaro :mrgreen: no -když jsem jela ráno na kole do práce -moc jarně nebylo. ;)
orchidejky

HAKI píše:
orchidejky píše: v polostínu moc nejdou :D

Přesně. Víš co mě chybí na těch květech? Včelky -je na ně ale ještě moc zima.

Není ;) :mrgreen:
Obrázek
HAKI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HAKI »

Tyhle žívý fotky mám ráda .Někdy se povede něco ,že pak člověk kouká. Když jsem fotila 1rok květ Sobrálie tak jsem ji fotila všude .Tahala jsem ji po celé zahradě -až v jednom koutě u třešně(která už není) se mě to zalíbilo. Mám teda jen dvě fotky. 1- by klidně mohla být pod náznem- nalétání,2-očuchávání, 3 -kdyby byla fotka jak odlétá-nezájem .Květ Sobrálie moc nevoní takže nikoho ve zdejší zemi nenalákala, jen jednu poblouzněnou vosičku (zřejmě barvou květu)-nebo co to přesně je.
ObrázekObrázek
pavelheger
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavelheger »

Ty jo, vy se máte. U nás je zem promrzlá na kost. Ještě si nějaký ten týden musím počkat :(
Hezký den
Pavel
Zamčeno