Právě kvete 2
Re: Právě kvete 2
Kvetení je krásný.
Ještě jsem chtěla poprosit, zda jde o Epidendrum. Po dvou letech konečně zase vykvetlo.
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
nina píše: zda jde o Epidendrum.
Pěkná kytička.
- Danicka
- Kontaktovat uživatele:
Krasny kyti.Mne vykoukl prvni kvet orchideje koupene za 99 uz s poupaty.
Cekala jsem,ze to bude Beallara a mam radost,ze to je ta,co jsem chtela.Mela by mit 9 kvetu a kvete jimi z 3 vyhonu.Uz se tesim,az se cela otevre.Vim,ze ji nekteri z vas maji.Ma jeste jednu novou pahlizku.Je to B.Tahoma Glacier Green nebo ta Peggy Ruth-ja se v tom presne nevyznam.
Je moc krásná, mám ji taky, taky přesný název nevím. Ale na jaře jsem skoro všechny orchije přesazovala a tak některý moc nekvetou. Nejspíš až příští rok.[]
Naposledy upravil(a) nina dne stř 01. pro 2010 18:18:09, celkem upraveno 2 x.
- Paphio
- Kontaktovat uživatele:
nina píše:Ještě jsem chtěla poprosit, zda jde o Epidendrum. Po dvou letech konečně zase vykvetlo.
Je to hybrid, možná Epicattleya.
No, taky mě napadla, jen několik let si myslím, že Epiddendrum. Když jsem ji pořídila, hledala v encyklopedii a nejblíž mi připadala na epi. No, tak už mám tři a každá je úplně, ale úplně jiná 
Přidávám dvě krásky. Potinara průměr květu 10cm rostlina měří cca do 10cm a Dinema, která je také okolo 10cm ale květ je cca 2-3cm.
nina píše:Ještě jsem chtěla poprosit, zda jde o Epidendrum. Po dvou letech konečně zase vykvetlo.
Co třeba tohle:
http://www.santabarbaraorchidestate.com ... de=CBO1963