Biplantol Vital NT
-
zahradnik
- Kontaktovat uživatele:
Re: Biplantol Vital NT
Jo jo. Flaška při měsíčku, na hřbitovní zdi v mém případě a konec. Pavle promiň. 
-
pavelheger
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
HAKI píše:.....no a konec jinak nás PavelH přerazí ...
Už si jdu pro hůl
Hezký den
Pavel
Ale hezky se to čte

to wiolan-Věrko,u guana uvádíš koncentraci 3 ml / 2 litry vody,já mám v návodu 3 ml / 1 litr...

Což udělá cca 600 uS/cm...
Což udělá cca 600 uS/cm...
Marťane, u BG dávám 1ml na 5 litrů vody, aby to vyšlo do 100 us (počáteční vodivost cca 20 us). Podle jejich návodu jsem to udělala jen jednou a naštěstí přeměřila
.
Dobrý den, pořídila jsem si biplantol vital. Jestli jsem to dobře pochopila, tak se jedná o homeopatický roztok nikoliv hnojivo. Chtěla bych se zeptat, zda mám tedy orchideje zároveň i hnojit kapalným hnojivem, aby měli N-P-K nebo mám používat jen biplantol a na konci léta změnit na hnojivo, aby nakvetly? děkuji
Marťane, omlouvám se za pozdní odpověď, nějak mi tvůj dotaz zmizel v davu
Já se držím návodu jak jsem ho kdysi dostala přeložený od paní, která do ČR dovážela Biplantol už v dávné minulosti. Tam bylo u Guana uvedené 3 ml/2 l vody. Je fakt, že jsem manuál na lahvi nezkoumala
Já se držím návodu jak jsem ho kdysi dostala přeložený od paní, která do ČR dovážela Biplantol už v dávné minulosti. Tam bylo u Guana uvedené 3 ml/2 l vody. Je fakt, že jsem manuál na lahvi nezkoumala