Biplantol Vital NT

Jak často, jak moc a čím zalévat, rosit či hnojit ...
Odpovědět
Míra
Kontaktovat uživatele:

Re: Biplantol Vital NT

Příspěvek od Míra »

Věra píše:Radku to určitě ne......
Já jsem se zase setkala s p.Lebišem, který je propagátorem a vynálezcem samozavlažovacích truhlíků v Česku.....když jsem řekla a mám to i vyzkoušené,že pelargonie rostou v obyčejných truhlících lépe,tak jsem na to reagovala stejně přece nebude lidem říkat,že totak jde také,aby méně prodal.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Je věc byznysu, jak se tady tomu říká,,,,,z čeho by žili,že?
Když budu prodávat pelargonie a nebudou nakvetlé a napovídám lidem,že jsou modré, uvěří i tomu....to mám odzkoušené. Ale nemám na to žaludek...

No vidíš a proto nemáš na nový skleník. Jo takový Starkl to je jiný borec. Vyfotí, přibarví a najednou máš oranžové pnoucí muškáty, z kterých nakonec vyleze červený a druhý také leč drobnokvětý, objednáš si tmavomodrý mečík Královnu noci a když rozkvete je to světlince fialový a takové bludy jako mrazuvzdorné banánovníky, které mají údajně vydržet až do -20°C za slušné penízky no lidi nekupte to. Jo a ta kvalita rostlin, které zasílá, no hanba mluvit. Už bych si v životě od něj nic nekoupil.
Věra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Věra »

Míra píše:
Věra píše:Radku to určitě ne......
Já jsem se zase setkala s p.Lebišem, který je propagátorem a vynálezcem samozavlažovacích truhlíků v Česku.....když jsem řekla a mám to i vyzkoušené,že pelargonie rostou v obyčejných truhlících lépe,tak jsem na to reagovala stejně přece nebude lidem říkat,že totak jde také,aby méně prodal.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Je věc byznysu, jak se tady tomu říká,,,,,z čeho by žili,že?
Když budu prodávat pelargonie a nebudou nakvetlé a napovídám lidem,že jsou modré, uvěří i tomu....to mám odzkoušené. Ale nemám na to žaludek...

No vidíš a proto nemáš na nový skleník. Jo takový Starkl to je jiný borec. Vyfotí, přibarví a najednou máš oranžové pnoucí muškáty, z kterých nakonec vyleze červený a druhý také leč drobnokvětý, objednáš si tmavomodrý mečík Královnu noci a když rozkvete je to světlince fialový a takové bludy jako mrazuvzdorné banánovníky, které mají údajně vydržet až do -20°C za slušné penízky no lidi nekupte to. Jo a ta kvalita rostlin, které zasílá, no hanba mluvit. Už bych si v životě od něj nic nekoupil.

Míro, tak to je asi svatá pravda
zahradnik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zahradnik »

A diamantovou vodu znáte ? :lol: :lol: :lol: To je teprv síla. Voda proti smrti. Skoro.
Věra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Věra »

zahradnik píše:A diamantovou vodu znáte ? :lol: :lol: :lol: To je teprv síla. Voda proti smrti. Skoro.

No to by byl výdělek, voda proti smrti......ale to není o ivotě, to bychom se přelidnili.....neberu to u lidí,ale u kytek: něco musí umřít,aby se něco nového narodilo.........
zahradnik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zahradnik »

Ale ne. To jsem tak přezdil já, když mi její prodejce líčil účinky. Mimochodem i na kytky prý to má zázračný vliv. Tak jsem si na to vzpoměl s tím Biplantolem. Ale máte pravdu. Přirozený koloběh života i smrti musí zůstat zachován. I když to někdy moc bolí.
HAKI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HAKI »

NO já jako OSVČ se před těmito lidmi hluboce skláním to je tzv. umění prodeje (neumím)prodej mě prostě nejde.Ale na druhé straně je člověk který si nemusí vše nechat nabulíkovat no ....:mrgreen:
zahradnik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zahradnik »

Haki já jsem taktéž živnostník. Žádný podnikatelský lumen, ale dělám, co mě baví a dělám to rád. Uživí to mě i mé koníčky. Lidé, co nabízí zmíněné zázraky nejsou schopní, Jsou všehoschopní. U kytek jde o prd. Ale mé nemocné tetě prodali něco podobného. Umřela nakonec, s hořkostí na duši, ze zázraku, který se nekonal. Pokud tito lidé věří nesmyslům, patří je léčit. Pokud to nabízí, s vědomím neúčinnosti, patří je zavřít.
HAKI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HAKI »

Rozumím- když děláme něco co nás baví –je to velevýhra.Souhlasím .A lidi to poznají .
Já nesnáším ty rádoby dealery –jak to vleze do krámu ženu to sv….. m krokem.Volání na mobil .Taky to nemají jednoduchý –nechávají se pěkně vykořisťovat od těch co jsou nahoře ve vyšších pozicích.Hodně jsou v tom mladý nezkušený lidi ,který z toho mají stejně –prd.Snad se to jednou změní…. ;)
zahradnik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zahradnik »

Tak to jo. Ale každý máme něco. Když se zákazník zadaří, tak je to občas ke zbláznění. Jistě víte jak to myslím :mrgreen:
HAKI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HAKI »

JASNĚ -to je pak na tu flašku při měsíčku a vykecat se nejlépe z kolegou.Vzniknou neuvěřitejný příběhy ze života živnostníka. :mrgreen: Já myslím že i na knihu by to bylo.....no a konec jinak nás PavelH přerazí -jsme už někde jinde. ;)
Odpovědět