Stanhopea tigrina
Re: Stanhopea tigrina
Radši to dám sem, než do poupat. Není poupě jako poupě
. Stále mi ještě nerozkvetly a nějak se mi nezdá že už to bude zítra. Poupata jsou taková pořád nazelenalá ale obrovská. Už mají ale něco více jak 9cm délky.
To porovnání je super , to jsou tedy obříci 
riadne puky..super
Tak dnes rozkvetla ta tmavá a zítra pokvete ta polotmavá, takže pěkně popořádku
Nejsem znalec vůní, ale dnes mi připadlo, že ta tmavá má trochu jinou, takovou čokoládovější vůni. Asi to bude nějaká sugesce k té tmavější barvě 
Myslím, že si tento druh zaslouží zastoupení ve sbírce alespoň ve dvou barevně odlišných formách
.
Myslím, že si tento druh zaslouží zastoupení ve sbírce alespoň ve dvou barevně odlišných formách
Je moc krásná
Překrásné, moc 
Tak dnes začala kvést ta další, polotmavá. Navíc kvete i ta včerejší a zítra se přidá další. Tak nevím, ale ta vůně už je dost intenzivní.
Těžko říci, která je nejhezčí. Nejlepší je mít je všechny
Těžko říci, která je nejhezčí. Nejlepší je mít je všechny
Máte pravdu, všechny nsou krásné. Nedovedu si představit tu vůni. Mně kvete jen jedna dvěmi květy a cítím tu vůni hned, jak přijdu domů. 
Dnes rozkvetly další dva květy, takže současně jich kvete 6. Musím větrat, aby se ta vůně naředila, jinak bych tím hustým vzduchem ani neprošel
. Včera byl u mne na návštěvě syn s přítelkyní a oba mi potvrdili, že ta tmavá voní výrazně jinak než ta druhá- takže na tom asi něco je.
Květy úžasné.