Živé kameny (Lithopsy, atd.)
Re: Živé kameny (Lithopsy, atd.)
Místa moc nezaberou, mám je v květináčcích o velikosti 2x2cm. Tuhle potvoru jsem chtěl přesadit, protože už se do tak malého květináče nevlezla (byl teda větší než 2x2)....
Jardo je krásný. Taky ho mám v plánu, jak na něj někde narazím, neuteče mi. 
Moc krásné
Živé kameny se mi vždycky líbily, ale pěstování obvykle dopadlo bídně. Už si ani nepamatuju, na co zašel poslední kousek... Už se do nich pouštět nebudu.
Živé kameny se mi vždycky líbily, ale pěstování obvykle dopadlo bídně. Už si ani nepamatuju, na co zašel poslední kousek... Už se do nich pouštět nebudu.
- hanafaranova
Nádherné. Hana
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
olaw píše:Začíná doba kamínků.
Mám pocit, že jednou jsi říkal, že kamínky je záliba Hanky. Pokud ano, tak Hani, gratuluji. Jestli ne, tak holt pogratuluji tobě
Jo jo, jsou to Hanky kamínky. Já jenom zprostředkovávám její radost a úspěch.

olaw píše:Jo jo, jsou to Hanky kamínky. Já jenom zprostředkovávám její radost a úspěch.![]()
![]()
Ano, Jarda má pravdu byli jsme na Pískové Lhotě a krásně kvetly žlutým květem, ale manžela jsem nezlákala. Mě zatím stačí co mám, ještě sháním Crassulu falcatu.....Věra
Věro, to vyzní, jako kdyby jsme byli na Pískové Lhotě spolu a to bych musel být řádně pod vlivem, protože si to nepamatuju.

olaw píše:Věro, to vyzní, jako kdyby jsme byli na Pískové Lhotě spolu a to bych musel být řádně pod vlivem, protože si to nepamatuju.![]()
![]()
![]()
Ne Jardo uvedu to na pravou míru: spolu ne,ale s manželem Václavem.......Věra