Dendrobium cuthbertsonii
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
Re: Den. cuthbertsonii
Katko, to je nádhera. Blahopřeji a tiše závidím
To moje odkvetlo (květ byl trochu pochroumaný asi přepravou) a tak čekám. Mám dohromady tři cuthbersonka, tak snad alespoň jedno se pochlapí. 
-
Karlos
- Kontaktovat uživatele:
Katce to závidím až bych vytáhl Roundup. Tohle musí za oknem odejít do roka a do dne:-P!
- Katka
- Kontaktovat uživatele:
Já ti dám Roundup
ty nepřející, počkej za rok
Jasně že by mělo být montované a mělo by být ideálně v přírodních podmínkách, ale přirůstá a nakvétá v mém ložnicoskleníku a jsme oba spokojení
- i v létě maximálně 20°C, to už musí být jo hic, v létě na parapetu 10-12°C, vlhkost kolem 70%, větrák přes hodiny, podle mně velmi slušné podmínky.
Jasně že by mělo být montované a mělo by být ideálně v přírodních podmínkách, ale přirůstá a nakvétá v mém ložnicoskleníku a jsme oba spokojení
Naposledy upravil(a) Katka dne pon 24. kvě 2010 19:27:28, celkem upraveno 1 x.
Katko, blahopřání i ode mě. Nádhera.
Myslíš ke mně???? HI HI HI a mám rád míša řezy..
Ty jsou všechny nádherný,ale choulostivý.Známý dal silnou kytku na výstavu a za dva týdny bylo po kráse.Nějak se mi ale vyhýbají.Nevíte kde je sehnat?
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
Radek2 píše:Ty jsou všechny nádherný,ale choulostivý.Známý dal silnou kytku na výstavu a za dva týdny bylo po kráse.Nějak se mi ale vyhýbají.Nevíte kde je sehnat?
zaručeně je má Ecuagenera, předpokládám, že bude na podzim na výstavě Orchidea Bohemica.
http://www.ecuagenera.com/epages/whitel ... Dendrobium
řekla bych, že za velmi příjemných 15 dolarů
Radek2 píše:EvaJ píše:Radek2 píše:Ty jsou všechny nádherný,ale choulostivý.Známý dal silnou kytku na výstavu a za dva týdny bylo po kráse.Nějak se mi ale vyhýbají.Nevíte kde je sehnat?
zaručeně je má Ecuagenera, předpokládám, že bude na podzim na výstavě Orchidea Bohemica.
http://www.ecuagenera.com/epages/whitel ... Dendrobium
řekla bych, že za velmi příjemných 15 dolarů
Díky a je lepší je objednat,nebo spoléhat na náhodu?