Orchideje na cestach
-
Karlos
- Kontaktovat uživatele:
Re: Orchideje na cestach
Dany. Hybridy jsou všechny stejný!
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
Steekee, čekáme na další fotky. Když to budou hybridy, Karlos se dívat nebude, ale my ano !
Orchideje na cestach
Tak sem se konecne dostala k tomu ty obrazky zmensit 
Takze tady je mate
(neni to nic extra, ale ono jim to tam roste proste venku, celorocne, zasazeny podle cest
)
Takze tady je mate
(neni to nic extra, ale ono jim to tam roste proste venku, celorocne, zasazeny podle cest
Orchideje na cestach
Casem projdu dalsi fotky a hodim sem hybridy ze skleniku na Sri Lance - a pak uz to bude na dalsich cestovatelich...
Prosím o kontakt na prodejce orchidejí blízko Frankfurtu nad Mohanem, co jsem vyhledala je asi 300-600km dál.Všem předem děkuji
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
Věra píše:Prosím o kontakt na prodejce orchidejí blízko Frankfurtu nad Mohanem, co jsem vyhledala je asi 300-600km dál.Všem předem děkuji
ahoj, zatím jsem našla jen tohle http://www.vdob.de/start.htm
- hanafaranova
Tak brácha byl v Ekvádoru a dovezl zralý semeník této orchideje. Podle všeho asi půjde o Arundinu graminifoliu byť je to spíš endemit Asie ale co jsem četl, tak se rozšířila i do Kostariky na Kubu, Dominikánskou republiku. No zřejmě se rozšiřuje po celé Jižní Americe. Pod květem jsou vidět špičky úzkých listů, které ona má, protože rostlina je bambusovitého rázu. No je to obříček od 70ti cm do dvou až tří metrů. No uvidíme zda se povede výsev.
Květy nevypadají vůbec zle. Budu držet palce aby se výsev podařil.