To ma-ja-další v zimní zahradě.
Chilochista
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
Re: CHilochista sweelimii
Děkuji-děkuji jsem zvědavá jestli se bude stejně dařit i ostatním a hlavně v zimě hm.......
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
TAK vás jdu znovu nalákat na Chiloschisty.Když se přes "Pokojovky " nabídla možnost pár jsem si jich pořídila.Tato je
Chiloschista segawai .Je na tak divným místě na akátu kde je focení strašně nepohodlné
.Ani na ni moc nevidím a najednou koukám že pokvete.Mám ji teprve od června2012-takže se uvidí...........
Chiloschista segawai .Je na tak divným místě na akátu kde je focení strašně nepohodlné
Krásná, zdravá kytka 
Krásný drobeček
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
Marta1 píše:Má sice jen 3 kvítky
To snad nevadí i 3květy jsou pěkný a dlouho vydrží kvést . Moje sweelimii zatím jen roste.Za šupinkamy jsou poupata ale moc se jim zatím nechce na svět
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
PŘIHODÍM ještě jednu Chiloschista lunifera ´Black´ a jsem ráda ,že kvete tak jak má.V Dráždanech jsem váhala váhala....jestli nekecaj, když mají na fotce bíle kvetoucí -pak jsem si ji nevzala.
HAKI píše:PŘIHODÍM ještě jednu Chiloschista lunifera ´Black´ a jsem ráda ,že kvete tak jak má.V Dráždanech jsem váhala váhala....jestli nekecaj, když mají na fotce bíle kvetoucí -pak jsem si ji nevzala.
Hanko, jsou moc pěkné, než jsem je nastudovala měla jse za to,že jsou teplé a oni jsou chladno- temperované,,,,,takže se skleníčku těž na přírůstek....Věra
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
Věrko já si myslím že CHilochisty jsou spíš teplejší ale možná mohou tolerovat malý výkyvy teplot .Já mám CHilochisty 3 nad topením -prostě jsem to riskla jestli to půjde. 
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
Věrko já ti sem šoupnu text od p.Vágnera něco o pěstování ,já si tyto věci tisknu občas se k nim pak vracím.-
http://www.mvorchideje.cz/WEB_STRANKY/CHILOSCHISTA_popis_rodu.html
Tyhle kytky se mě líbí hlavně kořeny-doufám že vytvoří časem něco prapodivného
tahle -foto je uplně nahoře na akátu -sotva ji vidím.Jakou tam má teplotu moc nevím.
http://www.mvorchideje.cz/WEB_STRANKY/CHILOSCHISTA_popis_rodu.html
Tyhle kytky se mě líbí hlavně kořeny-doufám že vytvoří časem něco prapodivného