Dendrobium laevifolium
Re: Dendrobium laevifolium
Úžasná barvička. A šikovná velikost, je teplé, Asi by bylo i pro mne pěstovatelné. Evo krása 
Evo, nádherné obě barvičky,já jsem si koupila D.wardianum, tak uvidím....Mooooc gratuluji..Věra
EvaJ píše:po roce rozkvetlo toto malé dendrobium, krásná krémová varieta. Skutečně se předvedlo, má dvanáct květů.
To teda velká poklona Evi.
Tyhle Dendra jsou tak krásný.
EvaJ píše:díky![]()
![]()
![]()
Škoda,že ho nemá p. Kačerovský,zkusila bych ho, není velké, temperované, to by mohlo u mě jít, měla bych dárek k narozeninám....Věra
Před rokem,když jste ho koupili,tak mě tato barva moc nezaujala,ale dnes mi padla do oka.Je úžasné,nejen květ ,ale i rostlina.Blahopřeji.Jen co se k ní dostanu...ale nejen tuto barvu
Evo, úchvatné, velká gratulace.
EvaJ píše:po roce rozkvetlo toto malé dendrobium, krásná krémová varieta. Skutečně se předvedlo, má dvanáct květů.
Také jsem v očekávání
Evi, opravdová krása
A tolik květů najednou 
Musím říct, že to je bomba. Jelikož denrobium laevifolium je moje srdeční záležitost, tak tuto krémovou varietu si hned píšu do seznamu. Nejen že krásně kvete, ale kvete velice dlouho. Loni mi kvetlo 142 dní. Letos má 14 poupat.
Hana