Nabídka přebytků
Re: Nabídka přebytků
Tak půlkilový balíček za 153Kc na Slovensko v pořádku dorazil. Od podání čtvrtý den. To je celkem slušné poštovné do "zahraničí" 
Takze hor sa na balik c.2! 
Pro zájem o tyto rostliny jsem znovu přidal do ceníku Gongoru citrinu a Miltonii morelianu.
Chtěla jsem Vám Radku napsat SZ, ale trocha pozitivní reklamy neškodí
Dnes mi od Vás přišly kytičky, jak Dinema tak Epigeneium ustály ta horka v pohodě, orchidejky jsou moc pěkné.
Takže ještě jednou moc děkuji

Dnes mi od Vás přišly kytičky, jak Dinema tak Epigeneium ustály ta horka v pohodě, orchidejky jsou moc pěkné.
Takže ještě jednou moc děkuji
wiolan píše:Chtěla jsem Vám Radku napsat SZ, ale trocha pozitivní reklamy neškodí![]()
Takže ještě jednou moc děkuji![]()
![]()
Díky wiolan. Spokojený zákazník je ta nejlepší reklama
radzak píše:Díky wiolan. Spokojený zákazník je ta nejlepší reklama
přesně proto jsem to napsala veřejně, opravdu Vás i Vaše orchideje mohu k obchodování doporučit
A už se moc těším, až Vám ukážu jak kvete Epigeneium rubra (jsem troufalá, že?)
wiolan píše:radzak píše:Díky wiolan. Spokojený zákazník je ta nejlepší reklama
přesně proto jsem to napsala veřejně, opravdu Vás i Vaše orchideje mohu k obchodování doporučit![]()
A už se moc těším, až Vám ukážu jak kvete Epigeneium rubra (jsem troufalá, že?)![]()
To je vidět,že má rostliny pěkné, krásně kvetou, je to šikula...Věra
- kajmii
- Kontaktovat uživatele:
Taky jsem moc spokojená, to dendro crumenatum je nádherný. Na rubra jsem zvědavá, komu pokvete 
kajmii píše:Taky jsem moc spokojená, to dendro crumenatum je nádherný. Na rubra jsem zvědavá, komu pokvete
Já se přiznám,že s těmi Dendrobkami trochu zápasím, mám tendenci je prolívat....ale jsou nádherná, kdybych se do nich dostala, tak bych určitě nějaké brala....
Oslovil mě včera pan Duchoslav s nabídkou, tak jestli se chcete podívat, zde je.
kontakt: exotikadoma@seznam.cz
kontakt: exotikadoma@seznam.cz
- Přílohy
-
- SEZNAM PRODEJE.xls
- (40.5 KiB) Staženo 556 x