SUBSTRAT koupe
- drroman
- Kontaktovat uživatele:
Re: SUBSTRAT koupe
aj bych chipsy zkusil,ale nechce se mi to prát z té soli,na to jsem moc línej a bez vlastní nádrže dešťovky,takže si ji šetřím na rostliny a né na substrát 
- Danicka
- Kontaktovat uživatele:
Ja jsem si po netu koupila ten substrat od Florie
a jak tady psal kolega,tak me stal 65Kc a je ho 5kg.Vzala jsem 2 baleni a pruhledne kvetinace.Oni te po dotazu na objednavku presmeruji na ten druhy obchod,odkud ti to poslou.Zaslali brzo a substrat jen kura-psali 2-3cm a nektere jsou i vetsi.Takze spokojenost a doporucuju a nemusite nikam chodit.
Danicka píše:Ja jsem si po netu koupila ten substrat od Floriea jak tady psal kolega,tak me stal 65Kc a je ho 5kg.Vzala jsem 2 baleni a pruhledne kvetinace.Oni te po dotazu na objednavku presmeruji na ten druhy obchod,odkud ti to poslou.Zaslali brzo a substrat jen kura-psali 2-3cm a nektere jsou i vetsi.Takze spokojenost a doporucuju a nemusite nikam chodit.
ten bych taky řekla, že je nejlepší a za tuhle cenu je to super
- Mila.J
- Kontaktovat uživatele:
Aj aj. Když zabalí vlhký substrát do neprodyšného obalu , tak je o malér postaráno. Navíc, pokud je řádně vyčištěný(propraný, propařený), tak plesniví o to víc.
Takže za stálého míchání vysypat do kontejneru.... 
-
pavelheger
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Zdenko, já jeden takový substrát také testoval a problém jsem s ním neměl. Ale nevyhazoval bych ani tenhle. Nechal bych ho řádně proschnout na sluníčku a znovu namočil až před sázením.
Hezký den
Pavel
Hezký den
Pavel
To mne docela potěšilo, jinak vypadá dobře. Nechám ho pořádně vyschnout.
Danicka píše:Ja jsem si po netu koupila ten substrat od Floriea jak tady psal kolega,tak me stal 65Kc a je ho 5kg.Vzala jsem 2 baleni a pruhledne kvetinace.Oni te po dotazu na objednavku presmeruji na ten druhy obchod,odkud ti to poslou.Zaslali brzo a substrat jen kura-psali 2-3cm a nektere jsou i vetsi.Takze spokojenost a doporucuju a nemusite nikam chodit.
A kde jsi ho tedy koupila? Nějak jsem nepochopila kdo ho tedy za tuhle cenu prodává - kupuju za 99,- v OBI
- Paphio
- Kontaktovat uživatele:
Zdenka píše:Takže za stálého míchání vysypat do kontejneru....
Ono to nemusí vadit, v každém substrátu "za provozu" jsou houby a plísně.