Takhle by měla vypadat okna v bytech!! Když odcházíte a přicházíte z práce za tmy tak by Vám nepomohla ani prázdná okna. Myslím, že ty zářivky budou nejlepším řešením
LED osvětlení
Re: LED osvětlení
drroman: To tedy fakt čumím a zároveň smekám co v bytě všechno máte. Navíc nádherné rostliny a v perfektním pořádku! Jen bych se zeptal jestli neuvažujete do budoucna o rozšíření sbírky
Takhle by měla vypadat okna v bytech!! Když odcházíte a přicházíte z práce za tmy tak by Vám nepomohla ani prázdná okna. Myslím, že ty zářivky budou nejlepším řešením
- drroman
- Kontaktovat uživatele:
už je doma jen jedno volné okno a to žena nechce pustit
,ale tak nějakých 20-30mikroušů tam ještě nacpu
drroman: Musíte ji přesvědčit, že jedno volné okno vypadá tak nějak divně
Na druhou stranu chápu, že někudy se větrat musí.
Tady bych měl pro vás jeden typ jak zaplnit poslední okno
Ať je těm mikrounům něco v protiváze 
Tady bych měl pro vás jeden typ jak zaplnit poslední okno
Dve stránky dozadu tu bol spomenutý luxmeter ako aplikácia v mobile ...
Čo tak prírodný luxmeter ? A vraj spoľahlivý (sám nemám skúsenosť): http://www.sukulenty.estranky.cz/clanky/zaklady-pestovani/levny-a-spolehlivy-prirodni-luxmetr.html
Čo tak prírodný luxmeter ? A vraj spoľahlivý (sám nemám skúsenosť): http://www.sukulenty.estranky.cz/clanky/zaklady-pestovani/levny-a-spolehlivy-prirodni-luxmetr.html
Vypadá úžasně a věřím, že se tomu i dá věřit, ale bohužel, zabere to dost místa. Místo toho tam vidím tak 3 orchidky.
Jako nápad se mi to líbí. Na smutnice používám tučnice, teď ještě přírodní luxmetr
-
magdapolachova
Dobrý den. Moje děti si přejí nějaké LED světlo Každopádně vůbec nevím, které vybrat a podle čeho. Budu ráda za Vaše rady.
-
pavelheger
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Myslím, že je třeba specifikovat, k čemu by požadované LED světlo mělo sloužit - jaké rostliny, jakou plochu, jaké jsou požadavky na estetiku....?magdapolachova píše:Dobrý den. Moje děti si přejí nějaké LED světlo Každopádně vůbec nevím, které vybrat a podle čeho. Budu ráda za Vaše rady.
Já osobně mám nejraději hand made svítidla z 10W LED chipů poslaných za pár korun z Číny (používám studenou bílou jako základ + full spektrum jako doplněk. Hotová LED svítidla mi přijdou, že vychází zbytečně draho.
Hezký den
Pavel
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
Pro případné odpůrce přisvětlování v zimních zahradách a sklenících -chci to prostě zkusit tak v klidu.
Třeba to něco víc udělá, úplně k ničemu to určitě nebude.
S tímto druhem ledek nemám zkušenost tak uvidím. No zatím to vypadá jak pěstírna jiných rostlin.
S tímto druhem ledek nemám zkušenost tak uvidím. No zatím to vypadá jak pěstírna jiných rostlin.
Vybavilo se mi "Zavolej mi do klubu"
. Ale nic proti, taky jedno podobné světýko mám. Dej vědět, jak to funguje