Phragmipedium kovachii
Re: Phragmipedium kovachii
Nádherná kytka-gratuluji!!
Tak to je naprostá bomba! Gratuluji!!! 
Moc pěkný! Naživo musí být ten mix barev moc hezkej. Bylo by hezké vidět ho s rodiči. 
Je to moc krásný květ. Sameťáček
Kvítek je super!
Tak i letos se Kováčici nenechali zahanbit a vykvetli, sice to trvalo, asi to horko jim nesvědčilo, ale vypustili. Květy jsou trochu menší než jiné roky, 14 a 16 cm, ale dá se na to koukat. V detailu je ten menší, vyšel líp.
Jo tak na to se opravdu dá koukat
Krásný květ
Krásný a obrovský!
-
milankucera9
Zdravím.
Z Vídně jsem si dovezl své první Phragmipedium kovachii. Jsou bez substrátu,jen zabalené v rašeliníku. Prosím znalé,jaký je pro Phragmipedila nejvhodnější substrát? Někde jsem četl,že Phr. kovachii absolutně nesnáší vápno,ale v zahraničních článcích do substrátu dávají drcené lastury a jestli se nepletu,tak to je samé vápno. Jak to teda je,co mají rády. Děkuji za rady.
Z Vídně jsem si dovezl své první Phragmipedium kovachii. Jsou bez substrátu,jen zabalené v rašeliníku. Prosím znalé,jaký je pro Phragmipedila nejvhodnější substrát? Někde jsem četl,že Phr. kovachii absolutně nesnáší vápno,ale v zahraničních článcích do substrátu dávají drcené lastury a jestli se nepletu,tak to je samé vápno. Jak to teda je,co mají rády. Děkuji za rady.