Drážďany 2011

Reportáže z výstav, pozvánky ...
Odpovědět
pavelheger
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Drážďany 2011

Příspěvek od pavelheger »

Danicka píše:A Pavle,tys ani nenapsal jake jsi koupil rostlinymjestli to neni tajne-asi spis botaniku,ze?

No, možná Tě to překvapí, ale na výstavě jsem si vlastně nic nekoupil. Ne že bych si nic nepřivezl (4 bedny) ale všechno to bylo předem objednáno u Popowa a pro hromadu lidí.
Já mezi tím měl Paph. parishii, delenatii + vinicolor, sukhakulii + alba, henryanum, bellatulum, cypripedium henryi, Vanda coerulea, Schoenorchis fragrans, Dendrobium malvicolor blue, D. peguanum a Dendrochilum cootesii :mrgreen:
hezký den
Pavel
olaw
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od olaw »

Pavle, to Dendrochilum je luxusní. :mrgreen:
pavelheger
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

jj. Však to taky byla fuška ho sehnat. Teď ho konečně měla jedna asijská firma a Popow na dotaz. V nabídce ho normálně nemá.
Hezký den
Pavel
olaw
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od olaw »

Něco málo z dnešních úlovků.
Cypripedium tibeticum, Ophrys insectifera, Restrepia lansbergii a největší orchidej, kterou vlastním, Lepanthes telipogoniflora. :lol: :lol: :lol: :lol:
ObrázekObrázekObrázekObrázek
miro
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od miro »

jo jo, je to undulata :-) DOKONCE JSEM SE NA NI PTAL.
orchidejky píše:
Zdenka píše:Poznali byste někdo, co je tohle? http://luludi.rajce.idnes.cz/Orchideje_ ... 050555.jpg Foto vypůjčeno s velkým díkem od Mira

Zdeni máš to tam i se jménem ;) Foto půjčeno opět od Mira :lol: :arrow: http://luludi.rajce.idnes.cz/Orchideje_ ... 050557.jpg
Lucienka

Příspěvek od Lucienka »

Tak první Drážďany jsou za náma. Úlovky: Renanthera citrina, Oeoniella polystachys, Habenaria medioflexa a medusae, Epidendrum nocturnum, Psychopsis kalihi, Coleogyne pandurata, Cypripedium Parville a ještě Laelia asi nějaká - oranžová... Zážitek, mánie.. dlooouho asi nebudu klidně spát :)
pavelheger
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Jardo, moc hezké úlovky. Těch tibetic jsem si všiml, ale té insectifery ne? Můžeš prosím prozradit u koho a za kolik? Díky
Pavel
Haniko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Haniko »

Hezké ráno. Tak i já přidávám pár fotek z výstavy. http://haniko.rajce.idnes.cz/2011_Drazdany/
Celkem jsme tam pobyly s dcerou 5 hodin. Zvládly jsme shlédnout celé výstaviště a pak se ještě vrátit zpět k orchidejím. Můj první dojem z prodejní plochy orchidejí byl děsný. Pro mě tam byla hrozná tma a děsně moc lidí. Trvalo mi dobrou půl hodinku, než jsem přivykla a než jsem něco začala vidět. Po té čtvrté se to docela vylidnilo, takže už tam nebyl takový nával lidí. Nejhorší byla poslední půlhodina, kdy jsem si ještě vzpoměla, že bych něco nutně potřebovala koupit, tak jsme lítaly od stánku ke stánku a hledali. Až jsem našla, co by se mi líbilo, tak jsem to tam zase vrátila zpět, neboť mi docvaklo, že to nemám vlastně kam doma dát. A tady jsou moje přírustky:
http://haniko.rajce.idnes.cz/2011_Nove_ ... z_Drazdan/
Hana
olaw
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od olaw »

pavelheger píše:Jardo, moc hezké úlovky. Těch tibetic jsem si všiml, ale té insectifery ne? Můžeš prosím prozradit u koho a za kolik? Díky
Pavel

Pavle, dalo by se říct, že to byl stánek naproti. Bohužel jsem u některých vůbec nezjistil, odkud jsou. Měli to dost blbě označené a hlavně to nebylo to, co mě momentálně zajímalo.
Stála 2O ojro. Přišla mi to tam u některých jako jednotná cena. :lol: :lol: :lol:
olaw
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od olaw »

Ještě jestli ti pomůže, měli tam rozkvetlé vstavače mužské.
Odpovědět