Drážďany 2011
Re: Drážďany 2011
Fotky jsou úžasné, díky za "reportáže".
Hezké fotky. Příští rok také určitě pojedu.
Díky za fotky, moc se mi líbí Rhynchostele cordata.
Ajajaj, tak to bude těžký. Ještě že s sebou nebudu mít moc peněz a zbyde mi čas na focení.

- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
Doporučuju nebrat moc peněz. Vysvětlím -když zbydou nějaký finance( který si vezmeš jako do zásoby co kdyby ) najednou si řekneš - přece je nepovezu nazpátek.A pak to začne.Člověk se v ten moment stává neovladatelným -zajímavé 
-
pavelheger
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
EvaJ píše:... radši jsem z peněženky vyndala kreditku, abych náhodou ještě nedoplnila eura přímo na výstavě.
Minimálně v jednom stánku šklo kreditkou rovnou platit. Takže z tohoto pohledu je to dobrá taktiky pro záchranu rodinných financí
Hezký den
Pavel
Pavle, už se těším na ty tořiče. Měli i letos na prodej? Manželka mi řekla, že se bez čmeláčka nemám vracet.

olaw píše:Pavle, už se těším na ty tořiče. Měli i letos na prodej? Manželka mi řekla, že se bez čmeláčka nemám vracet.![]()
![]()
Tož tedy dobré pořízení. A těším se na reference ( ach jo, jak já se celej rok těšila a teď
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
pavelheger píše:EvaJ píše:... radši jsem z peněženky vyndala kreditku, abych náhodou ještě nedoplnila eura přímo na výstavě.
Minimálně v jednom stánku šklo kreditkou rovnou platit. Takže z tohoto pohledu je to dobrá taktiky pro záchranu rodinných financí![]()
Hezký den
Pavel
a vloni jsem si všimla, že dole v hale mají bankomat, tak hlavně proto
-
pavelheger
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
olaw píše:Pavle, už se těším na ty tořiče. Měli i letos na prodej? Manželka mi řekla, že se bez čmeláčka nemám vracet.![]()
![]()
Jardo, tořičů jsem si nevšiml. Vybavují se mi, jen masculy a purpuráci
Hezký den
Pavel