Nové přírůstky
Re: Nové přírůstky
Evo, to Dend. polytrichum vypadá zajímavě. Nevíš, má růst převisle? Vypadá to, že se vzpřímeně neudrží.
Tak Dano botaniky už mám docela dost nebo spíše v mé malé sbírce zabíra nejvíce místa....řekl jsem si když už něco tka pořádně
orchidejky už nejsou u mě jen koníček, ale už přerostly ve slona
Barbez2 píše:Tak Dano botaniky už mám docela dost nebo spíše v mé malé sbírce zabíra nejvíce místa....řekl jsem si když už něco tka pořádně
Přesně tak. Hybridní rostliny spočítám v mé sbírce na prstech jedné no, možná dvou rukou.
radzak píše:Evo, to Dend. polytrichum vypadá zajímavě. Nevíš, má růst převisle? Vypadá to, že se vzpřímeně neudrží.
Také se mi moc líbí a i ten květ je hodně zajímavý.
Marion, to D. peguanum bych teda bral taky všema deseti.

já jich mám kolem 6 ale asi se jich nikdy nezbavím byly mé první a pokud nebudu muset zůstanou u mne
orchidejky už nejsou u mě jen koníček, ale už přerostly ve slona
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
olaw píše:radzak píše:Evo, to Dend. polytrichum vypadá zajímavě. Nevíš, má růst převisle? Vypadá to, že se vzpřímeně neudrží.
Také se mi moc líbí a i ten květ je hodně zajímavý.![]()
určitě ho vyvážu a půjde převisle samo. je fakt suprový. měla jsem strach, že už nebude, viděla jsem ho v nabídkách prvně. A má sem tam poupátka
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
Danicka píše:Gratuluji vsem k novym prirustkum.Evo-ty ses nejak dala ve velkem na ta Dendrobka ze? Ale proc ne,kdyz ti tak pekne jdou.Barbez-ty ses nejak dal na botaniku ne?Virens-docela s tebou souhlasim,protoze je malo svetla a pres zimu pri nedostatecnem hlidani hrozi ruzne ty hniloby a tak,ale to vis,kdyz cloveku to hneda,kdyz mu nic neudela takovou radost jako orchidejky-ja ji mam uz k tem Vanocum.Ascda.Somsri Nugett sice pidi vyhonecek,ale myslim ze to nedopadne do kvetu pri tehle trose svetla a v mych podminkach,ale radost je i tak.
Daničko, dendrobium je moje nejpočetnější skupina orchidejí, které se věnuji již od začátku. I moje první botanická orchidej bylo Dendrobium.
Všem moc gratuluji k novým přírůstkům, jsou nádherné. Evi, to Dend. polytrichum nemá chybu. Takový obřík, proti jiným prodejcům jsou to fakt krásné rostliny