cymbidium
Re: cymbidium
Já ho budu muset dát do teplejší místnosti, abych se taky dočkala květů
Prostě už z toho šílím,tak moc si to přeju,že mě asi klamou i ruce
Nadik prosím v co nejkratším čase o fotku 
Hani jo vyfotím v sobotu.....ale to klepání mě přestalo, loni mi kvetly 2 uvidím letos..
Prohlížím fotky Vás všech a doufám, že to co mi začalo rašit je květní stvol a ne list. Přesto se však kochám nádherou cymbidka, které přinesl Ježíšek.
- Katka
- Kontaktovat uživatele:
Tyhle zelenokvěté taky můžu, Ježíšek byl šikovný, ať se mu hezky daří (tomu cymbidku
)
- miro
- Kontaktovat uživatele:
no jo kyro,vyrid jezuchovi pochalu. cymbo je nadherne,vypada hrozne pekne!!at se mu dari...
Kyra píše:Prohlížím fotky Vás všech a doufám, že to co mi začalo rašit je květní stvol a ne list. Přesto se však kochám nádherou cymbidka, které přinesl Ježíšek.
Pekny den.
http://luludi.rajce.idnes.cz/
http://luludi.rajce.idnes.cz/
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
miro píše:no jo kyro,vyrid jezuchovi pochalu. cymbo je nadherne,vypada hrozne pekne!!at se mu dari...Kyra píše:Prohlížím fotky Vás všech a doufám, že to co mi začalo rašit je květní stvol a ne list. Přesto se však kochám nádherou cymbidka, které přinesl Ježíšek.
pěkný dárek, je vidět, že Ježíšek je vyškolen a poučen, co má nosit
Krásné ,chválím,pěkný výběr. 
Připojuji se nádherná barva,ať ti prosperuje....Věra
- Mila.J
- Kontaktovat uživatele:
V tomto případě bych už opravdu nepochyboval o květním stvolu. V prvních fázích je to vždy nejisté, ale jak se ukáže soudečkovitý tvar- nejširší místo není už dole, v tu chvíli je to celkem jasné bez ohledu na barvu.
hanka2 píše:miro,tak ti posílám fotku jak to pokračuje ve vývinu,ten květní stvol.