Pleione maculata
Re: Pleione
karel_t píše:Jardo, gratuluji![]()
Tady přidávám něco z dneška.
Ty saxicoly mně dávaly pěkně zabrat. Trvalo mi 5 let než jsem je přestal zabíjet a dlaší 3 roky než jsem je donutil kvést. Tak teď už to snad umím![]()
![]()
![]()
K.
Ale stojí to za to, ta saxicola je nádherná. Ostatně ony jsou všechny
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
krásné opravdu všechny, ale ta saxicola to je nádhera !
Karle, moc za ní děkuju. Je to fakt kusanec mezi Pleionkama. 
Jardo, jak říkají penzisti .... "Rádo by stálo!" ....
Gratuluji!
K.
Gratuluji!
K.
Pleione maculata
Protože se tento druh začíná mezi pěstiteli na tomto foru těšit čím dál tím větší oblibě, myslím že by si zasloužil vlastní vlákno.
Myslím, že by bylo vhodné sem přesunout vše co již bylo o maculátách napsáno ve vláknu "Pleione" - co na to admini
.
K.
Myslím, že by bylo vhodné sem přesunout vše co již bylo o maculátách napsáno ve vláknu "Pleione" - co na to admini
K.
-
pavelheger
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pleione maculata
Karle, nápad to rozhodně není špatný, ale nejsem si jistý, jestli se najde někdo, komu se bude chtí mezi 700 doposud poslanými pleionkovými příspěvky vyzobávat ty co se týkají Pln. maculata
Hezký den
Pavel
Hezký den
Pavel
Karle, tak na to se dá koukat...
T.
T.
Tomáši díky. Letos daly maculaty již 26 květů a ještě nějaká poupata se stále tlačí.
Co se týče přebytků - uvidíme. Letos jsem opyloval jak včelka Mája, tak podle toho co odpadne - zavolej
Jinak, letos již naposledy - zcela rozkvetlý trsík, i s opyleným květem - Bzzzzzzzzz.
K.
Co se týče přebytků - uvidíme. Letos jsem opyloval jak včelka Mája, tak podle toho co odpadne - zavolej
Jinak, letos již naposledy - zcela rozkvetlý trsík, i s opyleným květem - Bzzzzzzzzz.
K.
To je opravdu krásný trsík