FOTKY PODLE NÁLADY

Ostatní témata, která s orchidejemi třeba ani vůbec nesouvisí.
Zamčeno
HAKI
Kontaktovat uživatele:

Re: FOTKY PODLE NÁLADY

Příspěvek od HAKI »

tommy

Příspěvek od tommy »

A já sem dám ještě žáby... Tyhle dva druhy jsou trochu plašší, blbě se fotí, tak je to mázlé víc než posledně.
T.
Přílohy
Ranitomeya imitator Jeberos FON.jpg
Ranitomeya imitator Jeberos FON1.jpg
Ranitomeya vanzolinii FON.jpg
hanka2

Příspěvek od hanka2 »

Ta puntíkatá nemá chybu,jsou krásné!
HAKI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HAKI »

Taky jsem koukala na tu puntíkatou .Škoda že na nás nekouká :lol: Ranitomeya vanzolinii (pralesnička Vanzoliniova)
je denní živočich, který byl spolu s dalšími připsán do červené knihy ohrožených druhů. Hm....Taky jsem narazila na cenu a ta je dost vysoká. Ale jsou teda nádherný.Pěknej koníček.Taky jsem ji viděla na fotu na prstě majitele asi je hodně maličká,možná to bylo mládě.
olaw
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od olaw »

Neruš číhám. Tak by se dala nazvat tato fotografie, ale u těchto stromových varanů jde spíš o polohu odpočinku. Je to Varanus prasinus neboli varan smaragdový, ale já ho nechovám. Manželka by mě vyhodila. :lol: :lol: :lol: I když mi na burze o víkendu cukala ruka, protože nabízeli australského varana Varanus acanthurus a já ho prostě nevzal. Za nedlouho budu mít doma úplně jiného varana. :lol: :lol: :lol: :lol:
Obrázek
HAKI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HAKI »

No to už je tedy pěkná "potvora" :D http://www.youtube.com/watch?v=E4hC7ccNkFI to se ani nedivým že se doma brání.Možná že to časem prosadíš až bude lepší situace -jestli tomu dobře rozumím -tak bude malej Oláwek? :mrgreen: tak jestli to tak je to je supr.
EvaJ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od EvaJ »

HAKI píše:No to už je tedy pěkná "potvora" :D http://www.youtube.com/watch?v=E4hC7ccNkFI to se ani nedivým že se doma brání.Možná že to časem prosadíš až bude lepší situace -jestli tomu dobře rozumím -tak bude malej Oláwek? :mrgreen: tak jestli to tak je to je supr.

no tak já to vykecám. Pořád tady Jarda naznačuje, tak to upřesním. V červnu bude malej Jaroušek !!! Jupí, to bude kolektivní oslava :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Tak držím palce :P
olaw
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od olaw »

EvaJ píše:Jupí, to bude kolektivní oslava :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Do mrtva. :lol: :lol: :lol:
HAKI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HAKI »

No ;) . Jak tohle slovo nemám moc ráda a ani nevím vlastně proč, ale řenu to -gratujuju gratuju a ještě jednou gratuluju .Ale to bude fotka podle nálady :mrgreen: nevím teda která bude dojemnější jestli malej Olawek nebo tvoje do mrtva.Pěkný. H
Zdenka

Příspěvek od Zdenka »

HAKI píše:No ;) . ...., ale řenu to -gratujuju gratuju a ještě jednou gratuluju .....

Haki, ty už slavíš?
Zamčeno