Zimní zahrada
Re: Zimní zahrada
Zahrada by měla vypadat tak nějak jako je na té studii co jsem sem dávala. Jen s tím rozdílem, že nechci to sklo dole, ale 50cm podezdívku. Bohužel zapustit nejde, protože jediné místo, které připadá v úvahu je terasa na jižní straně a ta je naopak 1.70 nad zemí. Původní rozměry byly 4,50 x 1,80. Manžel uznal, že na tu spoustu kytek, které prý překáží všude je to málo a tak ještě 1m do šířky přidělává. Všem Vám moc děkuji za názory, jsou pro mě opravdu potřebné, protože si s tím nevím rady.
Omlouvám se, skočila tam jiná fotka a neumím ji smazat. Tak tedy ta terasa
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
no tak to máš po problému - pokud je ta střecha rovná, tak stínovku přiděláš v pohodě ze střechy !
Evičko a jak ji přichytím, aby ji první vítr neodfouknul a ještě, jak v zimě? Sundavá se?
Na zkušenosti s polykarbonátem Solar control jsem také zvědavá (jestli to teda nakonec použiješ). Kdysi jsem zkoumala, co by se dalo či nedalo a byla jsem ve firmě, kde mi ho taky nabídli.
Měli tam dokonce z něj střechu a i když bylo léto, dalo se pod ním stát a člověku nebylo horko. Bylo to fakt příjemné.
Měli tam dokonce z něj střechu a i když bylo léto, dalo se pod ním stát a člověku nebylo horko. Bylo to fakt příjemné.
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
ma-ja píše:Evičko a jak ji přichytím, aby ji první vítr neodfouknul a ještě, jak v zimě? Sundavá se?
no, když to děláme my ženský, vezmeme prkna, položíme na síťovku a prkna zatížíme cihlami
EvaJ píše:ma-ja píše:Evičko a jak ji přichytím, aby ji první vítr neodfouknul a ještě, jak v zimě? Sundavá se?
no, když to děláme my ženský, vezmeme prkna, položíme na síťovku a prkna zatížíme cihlami![]()
![]()
. Když to dělá chlap tak vymyslí možná něco lepšího. A na zimu se stínovka musí uklidit, aby nepřemrzla a nepopraskala.
Když ten sklon by asi ta prkna neudržel, asi by to spadlo někomu na hlavu
pavla píše:Na zkušenosti s polykarbonátem Solar control jsem také zvědavá (jestli to teda nakonec použiješ). Kdysi jsem zkoumala, co by se dalo či nedalo a byla jsem ve firmě, kde mi ho taky nabídli.
No, já právě nevím. Kdyby s tím měl někdo zkušenosti, ale abych něco nezkazila. Aby to nepůsobilo špatně na kytky.
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
ma-ja píše:EvaJ píše:ma-ja píše:Evičko a jak ji přichytím, aby ji první vítr neodfouknul a ještě, jak v zimě? Sundavá se?
no, když to děláme my ženský, vezmeme prkna, položíme na síťovku a prkna zatížíme cihlami![]()
![]()
. Když to dělá chlap tak vymyslí možná něco lepšího. A na zimu se stínovka musí uklidit, aby nepřemrzla a nepopraskala.
Když ten sklon by asi ta prkna neudržel, asi by to spadlo někomu na hlavuA nějak přivázat to asi na ten plast nepůjde
do těch plastových profilů se dá vrtat, jen ti musí říct až to budou stavět kam. Mužský si s tím poradí, podle mne by stačily nějaké držáky na lehkou tyč (bambus ?), něco ve stylu jako na rolety, na tu tyč našít stínovku (je lehoučká) a spustit dolů . Dolní díl musí být také přichycen. určitě se dá něco vymyslet, teď jen píšu, co mě momentálně napadlo.
No Evičko, to je dobrý nápad. Ono až to bude, tak to asi bude vypadat jinak, než když člověk přemýšlí nad obrázkem. Díky