botanické Phalaenopsisy
Re: botanické Phalaenopsisy
Primární hybrid violacea x venosa bude asi hodně variabilní, zatím mě vykvetly jen dva kusy. Mám dojem, že zdrojem variability je venosa.
Takže další, P. pulchra je jeden z nejodolnějších, zakořenil mě i keik na betonové tvárnici na skleníkovém stolu a vykvetl. Jenže napoprvé z květního stvolu obvykle vyroste keik.
Takže další, P. pulchra je jeden z nejodolnějších, zakořenil mě i keik na betonové tvárnici na skleníkovém stolu a vykvetl. Jenže napoprvé z květního stvolu obvykle vyroste keik.
Hezké kvetení.
Na výstavě v Letňanech jsem u stánku Luda viděla ten ph.mariae - je luxusní!
Předvádím další kvetení ph.speciosa C1 - opět trvá pouze na bílé barvě. Třeba příště.
Předvádím další kvetení ph.speciosa C1 - opět trvá pouze na bílé barvě. Třeba příště.
Ten obrázek je samozřejmě překlep, měl být do jiného fochu. No, tak už je tady, smazat to neumím a znovu ho do catasetinae dávat nebudu. Zrovna taky kvete.
Oprava:
Oprava:
je ale nádherný
Už jsem se lekla, že budu muset na oční
Obě kytky jsou krásné.
Obě kytky jsou krásné.
kvusta píše:Ten obrázek je samozřejmě překlep, měl být do jiného fochu. No, tak už je tady, smazat to neumím a znovu ho do catasetinae dávat nebudu. Zrovna taky kvete.
Oprava:
Měl tam i tetraspis Red, taky moc pěkný
Obe pekné - a "preklep" zvlášť ! 
Ahojky, me ted kvetl Phal tetraspis z letosnich Drazdan a taky byly vsechny 4 kvitky jen ciste bile, myslela jsem, ze se dockam aspon nejakeho jemneho prouzku a nic. Nevite nekdo jak to s tou cervenou funguje? Neda se to nejak indukovat?
Krásné kvetení, oboje